Adapazari Belediyesi Sporcularindan Bir Sampiyonluk Daha

Adapazari Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporculari, sampiyonluklarla sehre dönmeye devam ediyor. Son olarak Türkiye Yildizlar Judo Sampiyonasinda Elif Azra Kulak, Türkiye Sampiyonu olurken, Duru Yilmaz ise Türkiye 2’ncisi oldu.

Adapazari Belediyesi tarafindan olusturulan Gençlik ve Spor Kulübü, kisa sürede birçok bransta sampiyonlarin kulübü olmayi basardi. 13-15 Mayis 2022 tarihleri arasinda Kahramanmaras Ilinde düzenlenen Yildizlar Türkiye Judo Sampiyonasinda Adapazari Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularindan Elif Azra kulak 44 kilogram kategorisinde Türkiye Sampiyonu, Duru Yilmaz ise 52 kilogram kategorisinde Türkiye 2’ncisi oldu.

Gelen basaridan büyük memnuniyet duyduklarini vurgulayan Baskan Mutlu Isiksu, “Takimimiz birçok bransta sampiyonluklarla Adapazari’miza geliyor, birçok sporcumuz Milli Takimda ülkemizi temsil ediyor. Tüm arkadaslarimizi, sporcularimizi ve ailelerini tebrik ediyoruz. Elif Azra ve Duru ile gurur duyuyoruz. Spor sehri Adapazari için daha çok çalismaya devam” diye konustu.

Kaynak: İHA