Yusuf Erdogan Açiklamasi 'Yasanmamis, Görülmemis Bir Sampiyonluk Kutlamasi Yasadik'

Trabzon’da dün gerçeklesen sampiyonluk kutlamalarina deginen Trabzonspor’un basarili futbolcusu Yusuf Erdogan, “Harika bir sölen gerçeklestirdigimizi söyleyebilirim. Yasanmamis, görülmemis bir sampiyonluk kutlamasi yasadik” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasinda Trabzonspor, Istanbul Atatürk Olimpiyat Stadi’nda oynanan müsabakada Altay’i 2-1 maglup etti. Müsabakanin ardindan bordo-mavililerin 29 yasindaki futbolcusu Yusuf Erdogan, Ihlas Haber Ajansi’na açiklamalarda bulundu.

“Iyi ki Trabzonspor var”

Tarifi olmayan duygular yasadiklarini söyleyen Yusuf, “Böyle bir kadronun içinde olabilmek, böyle güzel insanlarla ayni ortamda olmak benim için çok onur verici. Dün harika bir sölen gerçeklestirdigimizi söyleyebilirim. Yasanmamis, görülmemis bir sampiyonluk kutlamasi yasadik dün. Ayni sekilde bugün de bu stadi doldurabilecek tek bir kulüp oldugunu düsünüyorum; o da Trabzonspor. Bugün gerçekten muhtesem bir atmosfer vardi. Taraftarlarimizin ilgisine çok tesekkür ederiz. Iyi ki Trabzonspor var, iyi ki Trabzonspor taraftari var. Tatile çiktigimizda farkina varacagiz galiba yasadigimiz duygularin. Tarifi olmayan duygularla bu haftayi da geçirecegiz insallah. Sezonu da en güzel sekilde bitirmek istiyoruz” ifadelerini kullandi.

“Çok bekledik bu sölen için”

Gelecek hafta yine Istanbul’da Medipol Basaksehir ile karsilasacaklarinin hatirlatilmasi üzerine de tecrübeli oyuncu, “Çok bekledik bu sölen, bu eglenceler için. Taraftarimiz da onun hakkini veriyor. Haftaya da insallah gelirler. En güzel sekilde sölenimizi, karnavalimizi yapariz. Sampiyonlugu doyasiya kutlariz hep birlikte” diyerek sözlerini noktaladi.

Kaynak: İHA