Volkan Demirel Açiklamasi 'Fenerbahçe Hocaligi Için Ne Zaman Dogruysa O Zaman Gelirim'

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, basin toplantisinda Fenerbahçe teknik direktörlügü ile alakali sorulan soruya ne zaman dogruysa o zaman gelecegini ifade ederek suan Karagümrük’de mutlu oldugunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasinda Fatih Karagümrük deplasmanda Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldi. Müsabakanin ardindan basin toplantisinda konusan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, hem kendileri hem Fenerbahçe adina gidip gelmeye dayanan bir maç oldugunu ifade ederek, "Golü bulabilirdik, Fenerbahçe de bulabilirdi. Iki takim da gol atmayi istedi ama beceremedi. 0-0 beraberlikle bitti iki taraf içinde hayirli olsun. Fenerbahçeli oldugumu her zaman söylüyorum. Karagümrük teknik direktörü oldugum için bu taraftayim. Profesyonel olarak her maçi kazanmak için sahaya çikiyorum. Kazanmak için elimizden geleni yaptik. Hedefimizin oldugunu hep söyledik. Skorlara göre Avrupa hedefimiz olabilirdi. Basaksehir’in berabere kalmasinda ümit yeserdi ama sonuç alamamamiz o plani geride birakti" seklinde konustu.



"Fenerbahçe hocaligi için ne zaman dogruysa o zaman gelirim"

Fenerbahçe’de teknik direktörlük görevine ne zaman kendini hazir hissettigi ile ilgili soruya cevap veren Demirel, "Ne zaman dogruysa o zaman. Su an oldugum yerden çok mutluyum" diye konustu.



"Burayi özledim"

Fenerbahçe Stadi’ni özledigini söyleyen Volkan Demirel, "20 yilim geçti burada. 18 yil futbolcu olarak, 2 yil antrenörlük yaparak. Üzüntüsüyle, sevinciyle, mutluluguyla, kötü günleriyle her seyi yasadik. Her zaman burada olmaktan dolayi mutluluk duydum. Stada geldigimde ilk defa rakip takim soyunma odasina girdim, bilmedigim bir ordaydi. Tabi tuhaf oldu bu tarafini görmemistim. Burada olmak rakip olarak da gelip mücadele etmek gerçekten gurur vericiydi. Takim arkadaslarima Fenerbahçeli oldugumu, bu maçi kazanmayi istedigimi söyledim. Onlar elinden gelen mücadeleyi gösterdiler" diye konustu.

Kaynak: İHA