Valerian Ismael Açiklamasi 'Sonuna Kadar Savastik'

Besiktas Teknik Direktörü Valerien Ismael, deplasmanda 9 kisiyle 2-0’lik skorla kazandiklari Göztepe maçinin ardindan yaptigi açiklamada, "Sonuna kadar savastik. Ihtiyacimiz oldugunda gençlerimizden faydalanabilecegimizi bugün bir kez daha gördük" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 37. hafta maçinda Besiktas, deplasmanda 9 kisi kaldigi maçta Göztepe’yi 2-0 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Besiktas Teknik Direktörü Valerien Ismael açiklamalarda bulundu. Valerien Ismael, çok güçlü basladiklarini ifade ederek, "Ilk kirmizi kart oyunu degistirdi. Sonrasinda 2 gol attik. Dogru zamanda goller bulduk. Ikinci kirmizi karttan sonra oyun hayatta kalma oyuna döndü. Rakibi mümkün oldugunca kalemizden uzak tutmaya çalistik. Sonuna kadar savastik. Kaleci Emre çok iyi is çikardi. Akademimizin de iyi is çikardigini söylemek istiyorum. Ihtiyacimiz oldugunda gençlerimizden faydalanabilecegimizi bugün bir kez daha gördük" seklinde konustu.



"Maçin öncesinde futbolcu arkadaslarimiza henüz daha tatile çikmadigimizi söyledim"

Valerien Ismael, maçta gördükleri iki kirmizi kartin sorulmasi üzerine söyle konustu:

"Bu birazcik mantaliteyle alakali. Biz Besiktas’iz. Maçin öncesinde futbolcu arkadaslarimiza henüz daha tatile çikmadigimizi ve kulüp için oynamamiz gerektigini söyledim. Kulübün bu noktada düzgün temsil etmemiz gerektiginden bahsettim. Seneye de bunu ayni seklinde devam ettirmemiz gerekiyor. Bugün 2 kirmizi karttan sonra bu saydiklarimi yapmak çok kolay olmadi ama günü sonunda görmek istedigimiz birazcik da bu konulardi."

"Rosier ilk sari karti görmeyebilirdi"

Rosier’in ikinci sari karttan kirmizi kartla oyun disinda kalmasi hakkinda da konusan Valerien Ismael, "Bu maç sezonun özeti gibi bir maçti. Sakatliklarin oldugu bir sezondu. Ikinci konu ise disiplin. Çok erken bir kirmizi kart gördük. Kart tartisilabilir, ikinci kartta bir hata oldugunu düsünüyorum. Futbolcumuz en azindan ilk sari karti görmeyebilirdi. Üçüncü konu ise takimin her an gidisati degistirebilecek seviyede oldugu konusu. Bunlari futbolcu arkadaslarimizla kendi aramizda konustuk. Seneye daha güçlü daha disiplinli, kaliteli ve dogru mantaliteye sahip hedeflerine ulasan bir Besiktas izleyeceksiniz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA