Sefer Yilmaz Açiklamasi 'Trabzonspor'a Karsi Oynanmasi Gerektigi Gibi Oynadik'

Trabzonspor’a Istanbul’da 2-1 maglup olan Altay’da Teknik Sorumlu Sefer Yilmaz maçin ardindan konustu. Trabzonspor’a karsi gerektigi gibi oynadiklarini söyleyen Yilmaz, "2 hafta önce düsmemize ragmen mücadelesini birakmayan oyuncularimizi kutluyorum" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasinda Trabzonspor’a Atatürk Olimpiyat Stadi’nda 2-1 maglup olan Altay’da Teknik Sorumlu Sefer Yilmaz, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda sorulari yanitladi. Çok güzel bir atmosfer oldugunu söyleyen Sefer Yilmaz, "Bugün çok güzel bir atmosfer vardi. Hava, saha, zemin olsun, taraftarlar stadi doldurdu. Sampiyonla oynadik. Önemli bir maçti. Trabzonspor’u, sezon boyu gösterdigi performans, sampiyonluk ve bugünkü galibiyetinden dolayi kutlariz. Trabzonspor’a karsi nasil oynanmasi gerekirse öyle oynadik. Ilk yarida öne geçebilirdik ama sanssiz sekilde kendi kalemize gol attik. Devre arasinda taktiksel degisiklik yaptik, beraberlik golünü de bulduk ama penaltiyla maçi kaybettik. 2 hafta önce düsmemize ragmen futbolcu kardeslerimiz Altay’a yakisir sekilde mücadele ediyorlar. Genç oyuncularimiza sans vererek önümüzdeki sezonun planlamasini yaptik. Sezonu bu sekilde tamamlamak istiyoruz" seklinde konustu.



"Devam etmek isterlerse Sinan Hoca da kalmak ister"

Önümüzdeki sezon için de konusan Yilmaz, "Kulübümüzde bir seçim süreci var. Bizim devam edip etmememiz bununla da iliskili. Biz kulüpte çok mutluyuz. Sinan hoca da zaten Altay’in evladi. Bizimle devam etmek isterlerse, Sinan Hoca da kalmak ister. Yarinki kongreden sonra daha da netlesir" diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA