Sahinbey Ampute Bir Engeli Daha Asti Açiklamasi 5-0

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi kendi evinde Sisli Yeditepe Engelliler Ampute Futbol Takimini 5-0 maglup ederek sampiyonluk yolunda bir engeli daha asti.

Aldigi galibiyetlerle ligde iyi bir çikis yakalayan Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi, bu çikisini Sisli Yeditepe Engelliler Ampute Futbol Takimi karsisinda da sürdürerek rakibini 5-0 maglup edip sampiyonluk yolundaki bir rakibini daha saf disi birakti. Karsilasmayi bastan sona üstün götüren mavi beyazli ekip rakip aglara 5 gol atarak rakibini farkli maglup etti.

“Alinan galibiyetten dolayi mutluyum”

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Baskani Cuma Güzel, iyi bir oyunla rakip karsisinda farkli galip geldiklerini belirterek, “Sahinbey Belediye Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi olarak önemli bir engeli daha asarak takibimiz karsisinda farkli galip gelmenin mutlulugunu yasiyoruz. Ligdeki çikisimizi Sisli Yeditepe Engelliler Ampute Futbol Takimi karsisinda da sürdürerek rakibimizi 5-0 maglup ettik. Alinan galibiyetten dolayi teknik ekibime, futbolcularima ve bizleri hiçbir zaman yalniz birakmayan taraftarimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA