Murat Kayali, Bergama'dan Ayrildi

Elazigspor altyapisindan yetisen ve Süper Lig de dahil olmak üzere uzun yillar Elazigspor formasini giydikten sonra bir çok takimda forma giyen tecrübeli ön libero Murat Kayali, Bergama Belediyespor’dan ayrildi.

Elazigspor altyapisindan yetisen ve Süper Lig de dahil uzun yillar Elazigspor formasi giydikten sonra bir çok Anadolu takiminda görev yapan Kayali, TFF 3. Lig 1. Grup ekibi Bergama Belediyespor’la sözlesmesi sona erdikten sonra ayrilma karari aldi. Bergama Belediyespor’un yeni sözlesme teklifini düsünmek için süre isteyerek cevaplandiran Kayali’nin, tatil dönemi sonrasi gelen teklifler isiginda yeni takimiyla sözlesme imzalamasi bekleniyor. Geçtigimiz sezon yasadigi agir sakatliga ragmen 17 maça çikarak 4 gol kaydetme basarisi gösteren Kayali, takiminin ligi rahat bir pozisyonda bitirmesinde önemli rol oynadi. Simdiden birçok takimin radarina giren tecrübeli oyuncunun aktif futbolculuk kariyerini memleketinin takimi olan Elazigspor’da bitirmek istedigi, kulübün de transfer tahtasini açtiktan sonra Murat Kayali’ya teklifte bulunmasi bekleniyor.

Bordo-beyazli taraftarlarin da Elazigli futbolcuya sosyal medya araciligiyla Elazigspor’a dönmesi için mesajlar attigi biliniyor.

Kaynak: İHA