Meram Belediyespor'dan Kick Boksta Dünya Sampiyonlugu

Meram Belediyesporlu kick boks sporcusu Emircan Abdullah Beserek, Kick Boks Dünya Kupasi’nda rakiplerini tek tek eleyerek dünya sampiyonu oldu.

Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun faaliyet programinda yer alan 7. Uluslararasi Kick Boks Dünya Kupasi heyecani Istanbul’da yasandi. Organizasyona 52 ülkeden 3 bin 100’ün üzerinde sporcu katildi.

Türkiye’yi 81 ilden, bin 700 sporcunun temsil ettigi organizasyonda Meram Belediyesporlu genç kick boks sporcusu Emircan Abdullah Beserek, tüm maçlardan galip ayrilarak finalde Tacikistan’dan Ehromzoda Erkinjon ile zorlu bir mücadeleye çikti. Beserek bu maçtan da galip ayrilarak dünya sampiyonluguna uzandi.

Meram Belediyespor’un sadece ülkemizde degil artik Dünya’da da adindan söz ettirir hale geldigini belirten Meram Ilçe Belediye Baskani Mustafa Kavus, “Sporcularimiz ardi sira aldiklari basarilarla gurur kaynagimiz olmaya devam ediyor. Kick Boks Dünya Kupasi gibi önemli bir organizasyonda alinan basari Meram Belediyespor’da ne denli önemli islere imza atildiginin bir göstergesi. Emircan Abdullah Beserek kardesimizi, hocalarini ve onu spora yönlendiren ailesini tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA