Kütahya Il Protokolünden Destek Ziyareti

Belediye Kütahyaspor’un, Artvin Hopaspor ile 17 Mayis 2022 günü Dumlupinar Stadi’nda oynayacagi play-off mücadelesi öncesi il protokolü, takima moral ziyaretinde bulundu.

2. lig mücadelesi için 17 mayis 2022 Sali günü Artvin Hopaspor ile oynanacak olan play-off mücadelesi öncesinde, Belediye Kütahyaspor, Teknik Direktör Ismail Güldüren nezaretinde çalismalarini sürdürüyor. Dumlupinar Stadi’nda yapilan teknik ve taktik idmani ziyaret eden Vali Ali Çelik, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbas, Belediye Baskan Vekili Abdullah Damci, Belediye Baskan Yardimcisi Murat Arik, MHP Kütahya Il Baskani Selçuk Aliç, MHP Kütahya Merkez Ilçe Baskani Ayhan Toy, Ülkü Ocaklari Kütahya Il Baskani Ilker Bükni, Jandarma Alay Komutani Albay Murat Kirbaç, Il Müftüsü Hüseyin Demirtas’i Kulüp Baskani Erdogan Çolak ve Teknik Direktör Ismail Güldüren karsiladi. Il protokolü, idman sonrasinda oyuncularla konusarak bu maçi kazanacak güçleri ve inançlari oldugunu bir kez daha vurguladi.

Vali Ali Çelik, “Allah kaza, bela sakatlik vermesin. Sali günü güzel bir maç, centilmen bir maç ile sonucunda galibiyetle ayrilirsiniz. Biz sizlere dua ediyoruz. Mücadele eden, alninin terini akitarak elinizden geleni yapmanizi temenni ediyorum. Kütahya’ya çok keyifli anlar yasatiyorsunuz. Insallah 2. Lige çikariz. Basarilar diliyorum” dedi.

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbas ise, “Hopa’da da sizleri izledik ve güzel bir maç oldu. Sahanin dar olmasi sizleri engelledi. Insallah Sali günü de burada bu isi taçlandirirsiniz. Durumu Play-Off’a getirmeniz bir basari. Tüm sehir sizinle yatip sizinle kalkiyor. Biz tezahüratlarimizla, alkislarimizla, dualarimizla sizlerin yaninda olacagiz” diye konustu.

Vali Çelik ve MHP Kütahya Milletvekili Erbas’in yaptigi konusmalarin ardindan protokol mensuplari futbolculara tatli ikraminda bulundu.

Belediye Kütahyaspor, Hopa’daki play-off’in ilk maçini 2-1 kaybetmisti.

Kaynak: İHA