Ismail Kartal Açiklamasi '3 Puan Ve 9 Averajla Rakibimizin Önündeyiz'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ismail Kartal, ligin son haftasina ikincilik için 3 puan ve 9 averajla rakiplerinin önünde oldugunu ifade eden Kartal, son maçta puan ya da puanlar alip bunu perçinleyeceklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasinda Fenerbahçe evinde Fatih Karagümrük ile 0-0 berabere kaldi. Maçin ardindan basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ismail Kartal, bu aksam maçi kazanmak için sahaya çiktiklarini ifade ederek, “Sonuçta son haftalarda Karagümrük’ün de yükselisi var. Bize 12 haftadir kaybetmiyorduk. 13 hafta oldu bu aksamla. Istediklerimizi çok yapmaktansa ortada bir oyun vardi. Ikinci yari daha kendimize yakisir sekilde oynamaya basladik. Bir golü bulsaydik arkasi gelirdi. Karagümrük iyi savunma yapan, hizli kontrataga çikabilen etkili oyunculari vardi. Buna ragmen ikinci yari ortaya koydugumuz oyunla rakibin bir adim önündeydik. Her maçi kazanmak isteriz ama bazen kayiplar, beraberlikler de olacak. Su an ikinci siradayiz. 3 puan ve 9 gol averajla rakibimizin önündeyiz. Son hafta alacagimiz puanlarla ikinciligi perçinleyecegiz. Bu elde edilen 1 puan taraftarlarimizi galibiyetle ugurlamak, güzel sekilde sonlandirmak isterdik ama olmadi. Su an ligin ikincisiyiz. Rakip takimi ve oyuncularimi tebrik ediyorum. Taraftarlara destegi içinde tesekkür ederim” dedi.



“Taraftar kime tepki koydu anlamadim”

Maçin son 5 dakikasinda taraftarin tepkisiyle ilgili sorulan soruya cevap veren Kartal, “Son 5 dakika neden oldu ben de onu konusuyordum içeride. Biz de galip gelip taraftarlari mutlu bir sekilde kapatmayi çok istiyorduk. Taraftarimiz acaba kime tepki koydu, takima mi hakeme mi biz de çözemiyoruz. Olabilir tepki, futbolda var ama olmamasi gereken seyler. Galibiyet bekliyordu taraftarlar, o gelmeyince böyle tepki koymuslardir. Bu takimin yaptiklari ortada. Taraftarlar her seyimiz. Bugün de müthis destek verdiler” diye konustu.

Kaynak: İHA