Heyecan Ve Adrenalin Dolu Bayram

Bursa Büyüksehir Belediyesi’nin Decathlon isbirligiyle düzenledigi spor senligiyle, 7’den 70’e Bursalilar, 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami ile gençlik haftasini heyecan ve adrenalin dolu etkinliklerle kutlamaya basladi.

Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami’ni bu yil bir haftaya yayilan etkinliklerle dolu dolu dolu kutlayacak olan Bursa Büyüksehir Belediyesi, etkinliklerin startini Hüdavendigar Kent Parki’ndaki spor senligi ile verdi. Decathlon isbirligiyle yapilan etkinlikte park, futboldan basketbola, voleyboldan tenise, patenden kaykaya, kampçiliktan bisiklete, pilatesten yogaya, tirmanistan okçuluga kadar bir çok farkli spor parkuruna bölündü. Spor antrenörleri esliginde birbirinden farkli sporlari deneyimleme imkâni bulan 7’den 70’e Bursalilar keyifli bir geçirdi. Vatandaslarin da katildigi toplu dans etkinligi, ip atlama, top sektirme gibi yarismalar da katilimcilardan büyük ilgi gördü. Akrobatik basketbol sovu adeta nefesleri keserken, Bursa Büyüksehir Belediyesi Baskanvekili Murat Demir de Bursalilarin spor heyecanina ortak oldu. Alani gezip, vatandaslarla sohbet eden Demir de, basket atip, futbol parkurunda penalti atti, masa tenisi oynadi.

Bu yil Türk milletinin destanlasan millî mücadelesinin 103’üncü yilinin kutlandigini dile getiren Baskanvekili Murat Demir, ”19 Mayis haftasinin içerigini birçok gençlik ve spor etkinligi ile doldurup sehrimizde bir bayram havasinin esmesini istedik. Spor, heyecan ve adrenalinin dolu dolu yasandigi spor festivalinde 7’den 77’ye bütün katilimcilarin spor ve eglence dolu bir gün geçirdiklerini görüyorum. Ben bu vesileyle bizlere bu cennet vatani kanlarini ve canlarini feda ederek miras birakan, basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kahramanlarimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA