Hakan Keles Açiklamasi 'Eksikliklere Ragmen Iyi Mücadele Ettik'

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, "Eksikliklere ragmen rakibin kadro kalitesine ragmen oyuncularimiz inanilmaz mücadele etti" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasinda GZT Giresunspor, konuk ettigi Medipol Basaksehir ile 1-1 berabere kalarak 1 puanla sahadan ayrildi. Iç sahada son 6 maçtir kaybetmeyen GZT Giresunspor, ligin son haftasina 45 puanla girdi. Maçin ardindan degerlendirmelerde bulunan GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, su ifadelere yer verdi:

"Maçtan önce biz hedefimize ulasmistik. Rakibimizin hedefi vardi. Zor maç olacagini biliyorduk. Onun için ilk yari biraz kontrollü oynadik ve pozisyon vermedik. Uzatmalarda yedigimiz bir gol moralimizi bozsa da ikinci yari üstün oynadik. Pozisyonlarimiz var. Kazanabilirdik de. Bu kadar eksige ragmen rakibin kadro kalitesine ragmen oyuncularimiz inanilmaz mücadele etti. Seyircilerimizin önünde son 6 maçtir yenilmiyoruz. Bizi çok iyi destekliyorlar ve sevgi gösterisinde bulundular. Onlara tesekkür ediyorum. Içerideki son maçimizi oynadik. Simdi Hatay deplasmani var ama 2 oyuncumuz cezali duruma düstü. 2 tane daha gidecek aramizdan. Zaten 11-12 kisiyle mücadele ediyorduk. Son maç biraz sikinti çekecegiz fakat gençlerimiz oynama sansi bulacaklar. 45 puan yaptik. Önümüzde bir maç daha var. Ondan sonra tatil. Oyuncularim hak ettiler. Güzel bir tatil yapacaklar. Önümüzdeki sezonu garantiledikten sonra çalismaya basladik. Güzel bir kadro olusturuyoruz. Geçen sene geç kalmistik. Biraz erken davranip biran evvel bitirebiliriz."

Ikinci yari oyunu tersine çevirdiklerini belirten Keles, "Ilk yari biraz kontrollü oynayalim dedik. Rakibin ofansif gücü çok yüksekti. Önde bastigimiz zaman arkada biraz sikinti çekebilirdik. Biliyorsunuz biraz problemlerimiz var. Kazandigimiz toplari iyi degerlendirebilseydik, çikarken son paslari degerlendiremedik orada biraz sikinti çektik ama ona ragmen rakibe de pozisyon verdigimizi düsünmüyorum. Takim savunmasini çok iyi yaptik. Bu bir tercihti ama ikinci yari tercihimizi degistirdik. Iç saha oyunumuza döndük biraz. Dedigim gibi rakip inanilmaz güçlü. Biraz kontrollü oynamak zorundaydik. Bu konuda çok fazla eksigiz ama oyuncular 90 dakika iyi bir sekilde tamamladilar. Ikinci yari oyundan memnunum. Yorulan oyuncularimizi degistirmekte biraz sikinti çektik. Fakat çogu sey planimiz içindi" seklinde konustu.

Kaynak: İHA