Galatasaray'in Konugu Adana Demirspor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasinda yarin sahasinda Adana Demirspor ile karsilasacak.

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasinda Galatasaray yarin evinde saat 20.00’de Adana Demirspor ile mücadele edecek. Ligde sari-kirmizililar 13 galibiyet, 9 berberlik ve 14 maglubiyetle topladigi 48 puanla 13. sirada bulunuyor. Adana ekibi ise 14 galibiyet 10 berberlik ve 12 yenilgi ile aldigi 52 puanla 9. sirada bulunuyor.

36. randevu

Süper Lig’de Galatasaray ile Adana Demirspor, bugüne kadar 35 kez rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda sari-kirmizililar 18 galibiyet alirken, Adana temsilcisi de 9 kez rakibini maglup etti. 8 maçta ise kazanan çikmadi. Galatasaray’in attigi 56 gole karsilik, Adana Demirspor 29 golle karsilik verdi.

Ligin ilk yarisinda Adana’da oynanan karsilasmayi Adana Demirspor, Galatasaray’dan kiralik olarak kadrosunda bulunan Yunus Akgün’ün attigi 2 golle 2-0 kazandi.

Iç sahada 6 kez kaybetti

Galatasaray, Süper Lig’de bu sezon iç sahada 18 karsilasma çikti. Bu maçlarda sari-kirmizililar 9 galibiyet alabildi. Aslan 3 kez berabere kalirken, 6 kez de rakiplerine maglup oldu. Galatasaray evinde son olarak Sivasspor ile karsilasti ve öne geçmesine ragmen 3-2’lik skorla kaybetti. Cimbom, Adana Demirspor karsilasmasiyla bu sezon evindeki son maçini oynayacak.

Son 2 maçini kazanamadi

Galatasaray Süper Lig’de oynadigi son 2 karsilasmada 5 puan kaybetti. Sari-kirmizililar söz konusu müsabakalarda Sivasspor’a 3-2 yenildi. Geçen hafta da Basaksehir ile 0-0 berabere kalan cimbom son olarak deplasmanda Altay’i 1-0 maglup etti.

3 futbolcu sinirda

Galatasaray’da Adana Demirspor maçi öncesinde Fernando Muslera, Patrick van Aaholt ve Ryan Babel sari kart sinirinda bulunuyor. Bu futbolcular kart görmeleri halinde 38. haftada deplasmandaki Antalyaspor maçinda görev alamayacak.

Sarper Baris Saka düdük çalacak

Galatasaray ile Adana Demirspor maçini hakem Sarper Baris Saka yönetecek. Saka’nin yardimciliklarini Ali Tuna ile Murat Ergin Gözütok yapacak. Maçin dördüncü hakemi ise Mehmet Türkmen olacak.

Kaynak: İHA