Feyyaz Uçar'a Kirkagaç'ta Sevgi Seli

Besiktas’in ve Türk milli futbol takiminin efsane futbolcusu Feyyaz Uçar, Manisa’nin Kirkagaç ilçesinde düzenlenen Çam Festivali’ne katildi. Feyyaz Uçar, Kirkagaç’ta büyük ilgi gördü.

Uzun yillar Besiktas’ta ve bir sezonda Fenerbahçe’de forma giyen, attigi gollerle 1989-1990 sezonunda Türkiye Gol Krali olan ve su an yayinci kurulus’ta yorumculuk yapan Türk Milli Takiminin eski yildizi Feyyaz Uçar, ilk olarak Kirkagaç Kaymakami Murat Büyükköse’yi makaminda ziyaret etti. Büyükköse ile ilçe ve ülke sporu hakkinda sohbet eden Feyyaz Uçar, ilk kez geldigi Kirkagaç’i ziyaret etmenin mutlulugunu yasadigini söyledi.



Yaklasik 45 dakika süren ziyaretin ardindan Kirkagaç Kaymakami Murat Büyükköse, Feyyaz Uçar’a Kirkagaç’in bin 660 yasindaki tarihi anit zeytin agacindan üretilen zeytinyagini hediye etti. Daha sonra efsane futbolcu Feyyaz Uçar, Sair Esref Stadina giderek Acar Idman Yurduspor’un alt yapi oyuncularinin antrenmanini izledi. Feyyaz Uçar, gelecegin yildizlarindan büyük ilgi gördü.

Hem alt yapi ögrencileri hem de vatandaslar Kral Feyyaz Uçar ile fotograf çektirmek ve formalarini imzalatabilmek için adeta birbirleriyle yaristi. Alt yapi oyunculari rol modelleri Feyyaz Uçar’i görmenin heyecanini ve mutlulugunu yasadi.

Kirkagaç Kaymakami Murat Büyükköse, Kirkagaç Belediye Baskani Yasar Ismail Gedüz, Kirkagaç Kaymakam Refiki Bahri Gökalp, Ilçe Milli Egitim Müdürü Adem Yalçinkaya, AK Parti Ilçe Baskani Mehmet Emin Güngör, MHP Ilçe Baskani Halil Bogaz, IYI Parti Ilçe Baskani Levent Komsu, Acar Idman Yurduspor Kulüp Baskani Emin Elçi, Antrenörler Erol Tör, Erkan Gelir çok sayida Kirkagaçli Feyyaz Uçar’in ögrencilerle bulusmasina taniklik etti.

Alt yapi sporculari ve vatandaslarla bol bol fotograf çektiren ve forma imzalayan Feyyaz Uçar, “Kirkagaç’a geldigim ve bu güzel sporculari ziyaret etmenin mutlulugunu yasiyorum. Gösterilen ilgiden dolayi kendilerine çok tesekkür ederim. Benim için unutulmaz ve güzel bir gün. Acar Idman Yurdu Spor kulübüne basarilar diliyorum” dedi.

Kaymakam Murat Büyükköse, Feyyaz Uçar’a ziyaret sonunda bir plaket vererek, “Ilçemize gelerek bizleri onurlandiran Besiktas ve Türk futbolunun efsane oyuncusu Feyyaz Uçar’a çok tesekkür ediyorum. Bizlere unutulmaz bir gün yasatti. Kendisini her zaman ilçemize bekleriz” dedi.

Acar Idman Yurdu Spor Kulübü Baskani Emin Elçi’de Feyyaz Uçar’a, Acar Idman Spor formasi hediye etti. Feyyaz Uçar ve Kaymakam Murat Büyükköse, alt yapi oyuncularinin arasinda oynanan futbol karsilasmasinin da baslama vurusunu yapti.

Karsilasmanin sona ermesinin ardindan Kral Feyyaz Uçar, daha sonra ise Kirkagaç Çam Festivalini ziyaret etti. Türk futbolunun efsanesi Feyyaz Uçar, aksam geç saatlere kadar kaldigi Çam Festivaline ise hayran kaldi. Çam agaçlarinin altin kurulan çadirda dinlenen, mangal yaparak Kirkagaçlilarin yüzyillardir sürdürdügü gelenegin coskusuna katilan Kral Feyyaz Uçar, geç saatlere kadar Çam Festival alaninda kaldi. Kirkagaçlilarin büyük ilgisiyle karsilasan Feyyaz Uçar, sevenleriyle kirmayarak onlarla bol bol fotograf çektirdi.

Feyyaz Uçar, “Gerçekten muhtesem bir ortam. Çam Festivaline ilk kez geliyorum. Çam agaçlarinin altinda kurulan binlerce çadir harika bir festival. Gösterdikleri ilgiden dolayi tüm Kirkagaçlilara tesekkür ederim” seklinde konustu.

Feyyaz Uçar, festival öncesi ise Öveçli Mahallesindeki Besiktaslilarla bulusarak bol bol sohbet etti.

Kaynak: İHA