Fenerbahçe'den Saldiriyla Ilgili Açiklama

Fenerbahçe, Osmangazi Köprüsü’nde saldiriya ugrayan sari-lacivertli taraftarlar için geçmis olsun mesaji yayimladi ve olayin takipçisi olacagini açikladi.

Fenerbahçe Spor Kulübü, bugün oynanacak olan Fatih Karagümrük maçi için Edremit’ten yola çikan ve Osmangazi Köprüsü’nde saldiriya ugrayan taraftarlari için resmi internet sitesinden bir mesaj yayimladi. Mesajda su ifadelere yer verildi:

"Futbol Takimimizin bugün stadimizda oynayacagi Fatih Karagümrük maçini izlemek için Edremit’ten yola çikan Fenerbahçe taraftarini tasiyan Edremit Dernegimizin otobüsüne, Osmangazi Köprüsü’nde Trabzonspor formali kisiler tarafindan biçakli, sopali bir saldiri gerçeklesmistir. Otobüste bulunan, bu saldiriya maruz kalan tüm taraftarlarimiza geçmis olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Içerisinde kadin ve çocuk taraftarlarimizi da tasiyan otobüsün camlarini kiran, otobüsün içine kadar girerek yangin tüpü sikan taraftar görünümlü saldirganlari kiniyor; gereken cezayi almalari için Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bu konunun takibinde olacagimizi tüm kamuoyuna duyuruyoruz."

Kaynak: İHA