Fenerbahçe'den 2 Degisiklik

Süper Lig’de Fatih Karagümrük ile karsilasacak olan Fenerbahçe, bu mücadeleye Besiktas derbisine göre 2 degisiklik yaparken, sahaya 5 futbolcusundan yoksun çikti.

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasinda Fatih Karagümrük’ü konuk eden Fenerbahçe’de Teknik Direktör Ismail Kartal, ligde son oynadiklari Besiktas maçina göre kadrosunda 1’i zorunlu olmak üzere 2 degisiklige gitti. Kadiköy’de oynanacak olan karsilasmada cezali Mert Hakan Yandas’in yerine Bright Osayi-Samuel’i oynatan Kartal, geçtigimiz hafta cezasi nedeniyle oynayamayan Serdar Aziz’i de Filip Novak’in yerine sahaya sürdü.

Tecrübeli teknik adam, Fatih Karagümrük karsisinda kalede Altay Bayindir’a görev verirken, savunma dörtlüsünü Nazim Sangare, Serdar Aziz, Marcel Tisserand ve Ferdi Kadioglu’ndan olusturdu. Orta sahada Luiz Gustavo-Miha Zajc ikilisini bozmayan 60 yasindaki çalistirici, bu isimlerin önünde Irfan Can Kahveci’ye görev verdi. Kanatlarda Bright Osayi-Samuel ve Diego Rossi’ye formayi veren Kartal, gol yollarinda da Serdar Dursun’a sans verdi.

Fenerbahçe’de Berke Özer, Ertugrul Çetin, Jose Sosa, Mergim Berisha, Enner Valencia, Çagtay Kurukalip, Filip Novak, Attila Szalai ve Burak Kapacak ise yedek kulübesinde forma bekledi.

Fenerbahçe’de 5 eksik

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük karsisinda 5 oyuncusundan yararlanamadi. Sari-lacivertlilerde cezali Mert Hakan Yandas’in yani sira sakatliklari bulunan Dimitris Pelkas, Kim Min-jae, Miguel Crespo ve Arda Güler müsabakada forma giyemedi.

Kaynak: İHA