Erol Bulut Açiklamasi 'Adaletli Bir Maç Oldugunu Düsünmüyorum'

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasinda Alanyaspor’a 3-0 maglup olan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, "Çok adaletli bir maç oldugunu düsünmüyorum" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasinda Gaziantep FK, Alanyaspor’a 3-0 maglup oldu. Maç sonu açiklamalarda bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, maç ile ilgili konusulacak çok sey oldugunu söyledi.

Maçin adaletli olmadigini belirten Bulut, "Maç ile konusulacak çok sey var aslinda nereden baslayacagimi bilmiyorum. Hakemlerden mi baslayayim, bizim kaçirdigimiz net pozisyonlardan mi baslayayim. Herkes zaten izledi. Çok adaletli bir maç oldugunu düsünmüyorum. Ilk yarida Maxim’in pozisyonu kesin kirmizi kart verilmesi gerekirken ofsayt pozisyonu olarak degerlendirildi. Aksama televizyonlarda hakemlerimiz de izleyebilir" seklinde konustu.



"Oyunu soktugumuz arkadaslarimizdan katki göremedik”

Yapilan basit hatalardan 2 gol yediklerini belirten Bulut, "Nitekim sadece oraya bakmaksizin yakaladigimiz pozisyonlari degerlendirmemiz gerekiyordu. Rakip öne geçti duran toptan. Beraberligi ve hatta öne geçme pozisyonlari yeterince vardi. Kolayca bunlari harcadik. 3-0 bir maglubiyet yasadik. 80. dakikadan sonra oyuna soktugumuz arkadaslarimizdan katkiyi göremedik. Bu da hoca olarak bana yazar. Bir dakikada iki gol yememiz güzel bir görüntü degil. Yaptigimiz basit hatalardan yedigimiz 2 gol oldu. Maçin sonucu da bu sekilde olmamaliydi en azindan buradan bir puan alip gidebilirdik" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA