Erdinç Sözer Açiklamasi 'Hedefimiz Yine De Avrupa'

Medipol Basaksehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer, “Son 1 maçimiz kaldi. Bizim bütün hedefimiz yine de Avrupa’da oynamak” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasinda Medipol Basaksehir, GZT Giresunspor deplasmanindan berabere ayrildi. Ilk yariyi önde tamamlayan Basaksehir, ikinci yarida köse vurusundan yedigi golle 1-1’lik skorla sahadan ayrildi. Maçin ardindan degerlendirmelerde bulunan Medipol Basaksehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer, su ifadelere yer verdi:

"Bugün bizim için çok önemli bir maçti. Hedefle geldik. Maçi kazanmak istedik. Ona göre basladik biz. Ama istedigimiz oyunu sahaya yansitamadik. Bugün performanstan memnun degiliz. Golü buldugumuz halde daha domine etmemiz lazimdi. Daha hizli daha net oynamamiz gerekiyordu. Daha çok pozisyon çikarmak için. Ama bir geçis oyununa döndü. Bizim yüzümüzden daginik oldu. Giresun 90 dakika üzerine enerji dolu bir oyunla sahasindaki son maçta kendini sahaya verdi ve 1 puani hak etti. 1 maçimiz kaldi. Final maçimiz. Bizim hedefimiz yine de Avrupa. Son maçta da sampiyon Trabzon’u agirlayacagiz. O maçi da galibiyetle bitirmek isteriz. Bizim bütün hedefimiz seneye Avrupa’da oynamak.”

Giresunspor’u mücadelesinden dolayi tebrik eden Sözer, “Giresun’a çok çok saygi duymak lazim. Güzel bir sezon oynadi. Kendi sahasinda bugün güzel bir mücadeleyle iyi de oynadilar. Oynadigi gibi sezonu bitirebildiler. Onun için tebrik etmek lazim” seklinde konustu.

Kaynak: İHA