Büyüksehir Okçulari 7 Altin 3 Gümüs Madalya Kazandi

Mugla Büyüksehir Belediyesi okçulari katildiklari turnuvalarda hedefi 12’den vurarak altin madalya kazanmaya devam ediyor. Büyüksehir Belediyesi Okçulari son olarak Antalya’da düzenlenen Türkiye Kupasi 2’nci ayak yarismalarina katildi.

Yarismaya 577 sporcu katildi

Türkiye Okçuluk Federasyonunun faaliyet programinda yer alan organizasyon, 100. Yil Okçuluk Tesisleri’nde büyükler klasik ve makarali yay kategorilerinde toplamda 577 sporcunun katilimiyla gerçeklestirildi.

Antalya’da düzenlenen turnuvada Mugla Büyüksehir Belediyesi okçulari 7 altin ve 3 gümüs madalya kazanarak büyük bir basariya imza attilar.

7 Altin 3 Gümüs madalya

Antalya’da düzenlenen turnuvada Mugla Büyüksehir Belediyesi Okçulari büyük bir basariya imza attilar. Büyüksehir okçularindan Songül Lök büyükler kategorisinde bireyselde ve gençler kategorisi bireyselde olmak üzere 2 altin madalya kazandi.

Turnuvada Büyükler Kategorisinde Emircan Haney ve Songül Lök’ten olusan karisik takim birinci olarak altin madalya kazandilar. Büyükler kategorisinde Songül Lök, Hazal Burun ve Ceyda Kömür’den olusan kadin takim altin madalya kazanarak birinci oldu.

Antalya’da düzenlenen turnuvada ayrica gençler kategorisinde Songül Lök, Hazal Burun ve Ceyda Kömür’den olusan kadin takim ikinci olarak gümüs madalyanin sahibi oldular. Songül lök ve Emircan Haney 16-22 Mayis 2022 tarihleri arasinda 2022 Dünya Kupasi 2. Ayak Müsabakalari için Güney Kore’de mücadele edecekler.

Kaynak: İHA