Baskan Büyükkiliç, Kayserispor Için STK Temsilcileri Ile Görüstü

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kayseri Sivil Toplum Kuruluslari Federasyonu’na bagli derneklerin temsilcileri ile bir araya gelerek, Yukatel Kayserispor’un Ziraat Türkiye Kupasi final maçi hakkinda degerlendirmelerde bulundu.

Yerel yönetim hizmetlerinde örnek bir belediyecilik modeli ortaya koyan Baskan Büyükkiliç, her firsatta 7’den 70’e vatandaslar, esnaflar, kamu kurum kuruluslari ve sivil toplum kuruluslari ile bir araya gelerek gönül belediyeciliginde örnek bir tutum sergilemeye devam ediyor. Büyükkiliç, ayrica Kayseri’nin marka degerlerini daha iyi noktalara tasimak adina girisimlerini de sürdürüyor. Bu çerçevede Yukatel Kayserispor’un Istanbul’da oynayacagi Ziraat Türkiye Kupasi final maçi için tüm Kayseri’yi bir araya getiren Baskan Büyükkiliç, bu sefer Kayseri disindaki derneklerin temsilcileriyle bulustu. Video konferans yöntemiyle bir bulusma gerçeklestiren Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kayseri disindaki derneklerle Yukatel Kayserispor’un Ziraat Türkiye Kupasi final maçi için istisarede bulunarak Istanbul’daki maçta sari kirmizili takimi desteklemek için yapilacak çalismalari degerlendirdi. Baskan Büyükkiliç, yaptigi açiklamada, "Kadim kentimiz Kayseri ve kadirsinas hemsehrilerimiz için gecemizi gündüzümüze katiyor, bu sehrin her bir degerini hep daha ileriye tasimak için var gücümüzle çalisiyoruz" dedi.

Büyükkiliç, Yukatel Kayserispor’un Ziraat Türkiye Kupasi yari final mücadelesinde gösterdigi basari ile finale kaldigini animsatarak, "Kentimizin marka degerlerinden biri olan Kayserispor’umuz bizlere büyük bir gurur ve heyecan yasatti. Baskanindan hocasina, oyuncusundan çalisanina birbirine kenetlenmis bir aile tablosu ortaya koyarak basladiklari yolculukta finale kalma basarisi gösterdiler. Bizler de bu yolculukta üzerimize düseni yapmaya gayret gösterdik. Önümüzdeki final mücadelesinde ve sonrasinda da bu gayretlerimizi, sizlerle ve tüm hemsehrilerimizle ele ele sürdürecegiz insallah" diye konustu.

Kayseri Sivil Toplum Kuruluslari Federasyonu’na bagli derneklerin temsilcileri de Büyükkiliç’a sehre yaptigi hizmetler ve Kayserispor’a sagladigi desteklerden dolayi tesekkür ederek Kayserispor’a final mücadelesinde tek yürek olmus bir sekilde destek vereceklerini aktardilar.

Kaynak: İHA