Baskan Bakirci Açiklamasi '3. Lig Kabusundan Kurtulacagiz'

Fethiyespor Sali günü oynayacagi play-off yari final ikinci karsilasmasindan coskulu taraftariyla galibiyetle ayrilarak final oynamak istiyor.



Teknik direktör Selahaddin Dinçel yönetiminde hazirliklarini sürdüren Fethiyespor ekibi, çalismalarina hiz verirken, Kulüp Baskani Esat Bakirci ise antrenmanlari yakindan takip ediyor. Tüm taraftarlari Fethiye Sehir Stadi’nda oynanacak olan maça davet eden Kulüp Baskani Bakirci; “Beskaza ruhu tasiyan herkesin bu maça vakit ayirmasini istiyoruz. Bu maçi kazanip finalde de basarip üçüncü lig kabusundan da kurtulacagiz” dedi.



3. Lig 3. Grup’ta play-off yari final ikinci maçinda Ofspor’u agirlayacak Fethiyespor, teknik patron Selahaddin Dinçel yönetiminde hazirliklarini sürdürüyor. 1-1 lik maçin rövansini kazanmak isteyen lacivert beyazlilar Fethiye Sehir Stadi’ndaki antrenmani hareketli müzik esliginde gerçeklestirdi. Türk müziginin hareketli sarkilari esliginde yaklasik iki saat çalisan lacivert beyazlilarin antrenmani renkli görüntülere sahne oldu. Fethiyespor Baskani Esat Bakirci’nin da bastan sona takip ettigi idmanda, futbolculari taraftar da yalniz birakmadi. Idmanda gol provalari üzerine çalisma yapilirken Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, son vuruslarin daha dikkatli yapilmasi yönünde uyarilarda bulundu.

Kritik maç öncesi açiklama yapan Fethiyespor Baskani Esat Bakirci ise “Bir üst lige çikmak için 180 dakikamiz kaldi. Bu isi basaracak güçteyiz. Sali günü galip gelip finali de geçecegiz. Ancak bunu basarirken ikinci yaridaki karsimiza çikarilan engelleri de geçmis olacagiz. Üçüncü lig kabusundan insallah kurtulacagiz. Protokol dahil herkesi Sali günü maça bekliyoruz. Futbolcular sahada, taraftarlar tribünde görevlerini yaparsa bu isi basarmis olacagiz. Beskaza ruhu tasiyan herkesin bu maça vakit ayirmasini istiyoruz. Final maçini da geçip, 2. lige çikan takim olmak istiyoruz. Ofspor maçinda Serhan ve Alihan’in pozisyonlarinda, hakemin penalti vermemesi bizim aleyhimize davranildigini gösteriyor. Yapacak bir sey yok. Futbol oynayarak gol atarak kazanmak istiyoruz. Inaniyorum ki Sali günü turu geçip ardindan finali de geçen Fethiyespor olacaktir” dedi.

Kaynak: İHA