Amedspor Tur Için Sahaya Çikiyor

TFF 2. Lig’de Play-Off çeyrek final rövans maçinda yarin saat 20.00’de Diyarbakir Stadyumu’nda Tarsus Idman Yurdu ile karsilasacak olan Amed Sportif Faaliyetler, ilk maçta 0-0 berabere kaldigi rakibini yenerek adini yari finale yazdirmak istiyor.

Tarsus’ta oynanan ve 0-0 biten ilk maçin ardinda iki takim bu kez Diyarbakir’da kozlarini paylasacak. Amedspor’un tek hedefi, taraftarlarinin muhtesem destegini arkasina alarak sahadan galip ayrilmak ve yari finale yükselmek.

Maçin hakemi Ordu’dan

90 dakikanin berabere sonuçlanmasi halinde 15’er dakikalik iki uzatma devresi oynanacak ve burada da esitlik bozulmadigi takdirde turu geçen takimi seri penalti vuruslari belirleyecek. Saat 20.00’de baslayacak mücadeleyi Ordu bölgesi hakemi Adem Cinek yönetecek.

Taraftara açik antrenman yapti

Amedspor, maç öncesindeki son antrenmanini karsilasmanin oynanacagi statta taraftarlara açik sekilde yapti. Çalismayi izleyen çok sayida taraftar, takima destek verdi. Yarin ki maçta turu geçen takim, yari finalde Karacabey Belediyespor - Isparta 32Spor eslesmesinde turu geçen takimla yari finalde karsilasacak. Yari final maçlari 20-24 Mayis’ta oynanacak.

Kaynak: İHA