ALG Spor, Çeyrek Final Ilk Maçinda Antalya'yi Maglup Etti

Gaziantep ALG Spor, T. Kadinlar Futbol Süper Ligi Play-Off Çeyrek Final ilk maçinda deplasmanda karsilastigi 1207 Antalyaspor’u Ruth’un 71. dakikada attigi tek golle 1-0 maglup etti.

T. Kadinlar Futbol Süper Ligi Play-Off Çeyrek Final ilk maçinda 1207 Antalyaspor ile Gaziantep ALG Spor karsilasti. Oldukça çekismeli geçen maçta Gaziantep ALG Spor, ilk yarida bir çok pozisyondan yararlanamazken devre golsüz sona erdi. Ikinci yarida oyuna agirligini koyan ve rakibine sans tanimayan Sari-grili takim, aradigi golü 71. dakikada takimin yildiz ismi Ruth ile buldu. Bu golle rakibini deplasmanda 1-0 maglup eden ALG Spor, 22 Mayis 2022 tarihinde Gaziantep’te oynanacak 2. maç öncesi avantaj sagladi.

"Mutluyuz"

Maçin ardindan açiklama yapan Gaziantep ALG Spor Teknik Direktörü Hasan Vural, “Belki daha farkli sonuç olabilirdi ama play-off maçlari kolay degil. Oyuncularimizla iyi oyun ortaya koyarak evimizde oynayacagimiz ikinci maç öncesi avantajli skor aldigimizi düsünüyorum. Taraftarlarimizin destegiyle haftaya evimizde de kazanip yari finale çikmak istiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA