Alfons Groenendijk Açiklamasi 'Galatasaray Maçinda Seriyi 16 Maça Çikarma Hedefiyle Mücadele Edecegiz'

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, iyi sezon geçiren Kasimpasa’ya karsi alinan galibiyetin önemli olduguna deginerek, Galatasaray maçinda seriyi 16 maça çikarmak istediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasinda FT Antalyaspor, Kasimpasa deplasmaninda 4-2 kazanarak yenilmezlik serisini 15 maça çikardi. Karsilasmanin ardindan basin toplantisinda maçi degerlendiren FT Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, “Bir kez daha takimdan çok iyi bir performans izledik. Kaybolan bir Avrupa hedefinden bahsedebiliriz. Bu durum da endiseye sürükledi diyebiliriz. Bunun cevabini çok iyi sekilde veren bir takim vardi. Çok net bir galibiyet aldik. Yenilmezlik serisini 15 maça çikardik. Hedefimiz olmamasina ragmen motivasyon kaynagi olusturuyoruz. Galatasaray maçinda bu seriyi 16 maça çikarma hedefiyle mücadele edecegiz” dedi.



“Alt yapi asil amacimiz olmali”

Kasimpasa maçinda sahada olan alt yapi oyuncularina da deginen Groenendijk, “Bugün sahada alt yapidan 3 oyuncuyu ilk 11’de oynatmak, sahada görmek mutluluk verici. Isimizin asil amaci bu olmali. Bu durum Antalyaspor ve Türk futbolu açisindan çok önemli. Özellikle ligin ikinci yarisinda çok iyi bir sezon geçiren takima karsi bu kadar gol atarak kazanmak çok önemli. Onlari da tebrik ediyorum. Teknik heyetin ve futbolcularin bu galibiyeti kutlamalarini istiyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA