Adaletspor'dan 6-0'Lik Galibiyet

Süper Amatör Lig’e çikmak için Play-Off maçlarinda mücadele eden Diyarbakir 1. Amatör Futbol Ligi ekiplerinden Adaletspor, güçlü rakibi Diclespor karsisinda 6-0’lik bir galibiyet aldi.

Diyarbakir 1. Amatör futbol ligini 41 puanla lider olarak tamamlayan Diyarbakir Adaletspor, bir üst lige çikmak için Play-Off maçlarini oynamaya devam ediyor. Geçtigimiz hafta oynadigi Play-Off’un ilk karsilasmasinda Egil Gençlikspor ile golsüz berabere kalan Adaletspor, bu hafta güçlü rakibi Dicle Spor karsisinda farkli bir galibiyet kazanarak 3 puan almayi basardi.

Seyrantepe Silbe Stadi’nda gerçeklesen karsilasmaya Adaletsporlu sporcular ilk yarida 3, ikinci yarida 3 bularak karsilasmadan 6-0’lik galibiyetle ayrildi.

Adaletspor’da hedef Play-Off’u lider tamamlamak

Süper Amatör Lig yolunda ilk karsilasmalarina nazaran ikinci maçlarinda güzel sonuç elde ederek 3 puan almayi basardiklarini belirten Diyarbakir Adaletspor Baskani Bassavcilik Özel Kalem Müdürü Metin Özkan, “Play-Off’un ilk maçinda kazara galibiyeti kaçirdik. Dicle maçinda futbolcularimiz oynadiklari iyi futbol ile farkli galibiyet almayi basardilar. Iç maçimizi da alarak Play-Off’tan lider bir sekilde çikmayi planliyoruz. Süper Amatör Lig’e adimizi yazdiracagimiza inaniyoruz. Takimi kurdugumuz süreç çok kisa, bu sürede iki lig atlayip yükselmek bizim için onur verici. Diyarbakir’daki spor camiasina sporcularimizin katki sundugunu düsünüyorum. Bizde onlari destekleyecegiz ve daha iyi yerlere de götürecegiz” dedi.

Kaynak: İHA