Ugur Yilmaz, U-19 Futsal Milli Takimina Seçildi

IYAS Gençlik ve Spor Kulübü futbolcusu Ugur Yilmaz, U-19 Futsal Milli Takimina seçildi. Türkiye Futbol Federasyonu tarafindan Futsal A Milli Takim ve U-19 Milli Takim Kampina davet edilen Yilmaz, 15-21 Mayis tarihleri arasinda Erzincan’da çalismalara katilacak.

Milli Takim öncesi açiklamalarda bulunan IYAS Gençlik ve Spor Kulübü’nün Milli Futbolcusu Ugur Yilmaz, “IYAS Gençlik ve Spor Kulübü’nde 7-8 yildir futbol oynuyordum. Öncelikle okul takimi olarak Afyon takiminda bir sampiyona gitmistik. Afyon ve Kocaelindeki sampiyonalarda Milli Takim Hocalari bizleri takip etti. Rahmetli Kulüp Baskanimiz Erol Büyükleblebi ve su an ki baskanimiz Süleyman Dagli her zaman yanimda oldular. Hocalarimiz Mehmet Akdülger ve Gökhan Görgülü’nün üzerimde emegi çok. IYAS da gençler çok sansli. Milli Takimda kalici olmak ve üst liglerde forma giymek istiyorum” dedi.

IYAS Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Koordinatörü Mehmet Akdülger, “Ugur Yilmaz’i da yaklasik 3 yildir taniyorum. Yetenegi var. Bu yetenegini daha gelistirecek. Hirvatistan’da yapilacak sampiyonada ülkemizi ve Isparta’mizi en iyi sekilde temsil edecegine inaniyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA