Trabzonspor'un Sampiyonluk Filosu Faroz Limani'na Ulasti

Trabzonspor’un sampiyonluk kutlamalari kapsaminda denizde sampiyonluk filosu olusturulurken, onlarca balikçi teknesi ve kayik, bordo-mavili kafileyi tasiyan gezinti teknesine eslik etti. Kafile Faroz Limani’na ulasti.

Spor Toto Süper Lig sampiyonu Trabzonspor, Senol Günes Spor Kompleksi’nde bulunan Medical Park Stadi’nda gerçeklestirecek kupa töreniyle sampiyonluk kupasini kaldiracak. Tören öncesinde ise bir dizi kutlama etkinligi gerçeklestirilirken, Karadeniz ekibi ilk olarak Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri’nden saat 17.00’de deniz yoluyla ’sampiyonlar filosu’ olusturdu. Bordo-mavililerin denizde yaptigi kutlamalara ise birçok irili ufakli balikçi tekneleri ve gezinti tekneleri eslik etti ve Karadeniz sularini karnaval alanina çevirdi. Onlarca balikçi teknesi ve kayik Trabzonspor kafilesini tasiyan gezinti teknesine katilirken, iki sahil güvenlik gemisi de teknelere eslik etti. Sampiyonluk filosu Faroz Limani’na ulastiginda cosku artarken, limanda, sahilde ve kayaliklar üzerinde bekleyen bordo-mavili taraftarlar mesaleler ve tezahüratlarla takimlarina yogun sevgi gösterilerinde bulundu.

Yakilan mesalelerden ötürü bir kadin taraftar yüzünden yaralanirken, 112 ekipleri yarali kadina müdahalede bulundu.

Bordo-mavili futbolcular kendilerini bekleyen tekneden inerek Faroz Limani’nda kendilerini bekleyen üstü açik otobüsle birlikte Medical Park Stadyumu’na hareket edecek.

Kaynak: İHA