Trabzonspor, Sahasindaki Tahribat Nedeniyle Altay Ile Istanbul'da Karsilasacak

Spor Toto Süper Lig sampiyonu Trabzonspor, yarin Altay ile sahasindaki tahribat nedeniyle Istanbul’da karsilasacak.

Bordo-mavililer, Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasinda FT Antalyaspor ile sahasinda oynadigi maçta sampiyonlugunu ilan etmesiyle sahasinda tahribat yasanmisti. Medical Park Stadyumu’nun futbol oynanmaya elverisle olmamasindan dolayi Karadeniz ekibi, Altay ile 15 Mayis Pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadi’nda saat 16.00’da karsilasacak. Müsabakayi hakem Kadir Saglam, yönetecek. Saglam’in yardimciliklarini ise Mustafa Sönmez ve Candas Elbil yapacak.

Bu aksam Medical Park Stadi’nda yapilacak tören ile sampiyonluk kupasini alacak bordo-mavililer, 22.30’da özel uçak ile Istanbul’a gidecek. Istanbul’da da yapilacak kutlamalar çerçevesinde tüm oyuncular kafilede yer alacak.

Cornelius, sampiyonlugu gol kralligiyla süslemek istiyor

Trabzonspor’un bu sezonki en skorer oyuncusu Cornelius, Süper Lig sampiyonlugunu gol kralligiyla süslemek istiyor. Forma giydigi 35 maçta 15 gol atan Danimarkali oyuncu kalan son iki haftada gol kralligi için mücadele edecek. Çaykur Rizespor’dan Pohjanpalo ve Kasimpasa’dan Umut Bozok 16 golle ilk sirada yer alirken, bu oyunculari 15 golle Cornelius ve Hatayspor’dan El Kaabi takip ediyor.

Kaynak: İHA