Trabzonspor'da Sampiyonluk Kutlamalari Denizden Basladi

Süper Lig’in 2021-2022 sezonunda mutlu sona ulasan Trabzonspor’da sampiyonluk kutlamalari denizden basladi.

Spor Toto Süper Lig sampiyonu Trabzonspor, Senol Günes Spor Kompleksi’nde bulunan Medical Park Stadi’nda gerçeklestirecek kupa töreniyle sampiyonluk kupasini kaldiracak. Tören öncesinde ise bir dizi kutlama etkinligi gerçeklestiriliyor. Trabzonspor, ilk olarak Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri’nden saat 17.00’de deniz yoluyla ’sampiyonlar filosu’ olusturdu. Bordo-mavililerin denizde yaptigi kutlamalara ise bir çok irili ufakli balikçi tekneleri ve gezinti tekneleri eslik etti. Bordo-mavililer Karadeniz sularini karnaval alanina çevirdi.

Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri’nden deniz yolu ile hareket eden ’sampiyonluk filosu’ Trabzon Limani’na ulastiktan sonra burada kendilerini bekleyen üstü açik otobüsle stada hareket edecek. Mesaleler ve sevinç gösterileri arasinda Medical Park Stadyumu’na gidecek Trabzonspor kafilesi ardindan sampiyonluk kupasi ile kutlamalarina devam edecek.

Medical Park Stadyumu’nda konserler, horon, kolbasti gösterilerin ardindan bordo-mavili takim kupasini alip, sampiyonluk turu atacak. Trabzonspor, saat 23.00’te sona erecek kupa töreninin ardindan Altay karsilasmasi için özel uçak ile Istanbul’a hareket edecek.

Kaynak: İHA