Süper Lig'e Yükselen Ümraniyespor'dan, Baskan Ismet Yildirim'a Ziyaret

Spor Toto Süper Lig’e yükselme sevinci yasayan Ümraniyespor’da Baskan Tarik Aksar, futbolcular ve teknik ekip, Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim’i makaminda ziyaret etti.

Ümraniyespor, Süper Lig’e çikmayi garantilemesinin sevincini yasiyor. Ümraniyespor’da teknik ekip ve futbolcular, Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim’i makaminda ziyaret etti. Ümraniyespor Baskani Tarik Aksar, Teknik direktör Recep Uçar ve Ümraniyespor oyunculari Baskan Yildirim ile sohbet etmesinin ardindan hatira fotografi çektirdi.

"1938’de kurulan bu takim küllerinden yeniden hayata geçti"

Ziyarette konusan Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim, "1938’de kurulan bu takim küllerinden yeniden hayata geçti. Türkiye’nin en önemli ligine çikmis oldu. Tabii geride yapilan hizmetler var. Bu hizmetlerin de altyapisiyla birlikte bu hizmetleri yapmis olanlara tesekkür ediyoruz. Eski belediye baskanimiz, kulüp baskanlari, antrenörler hepsine tesekkür ediyoruz. Bu son 3 senede çok büyük isler yapildi. Özellikle son 1.5 senede orta ölçekli modern stat yapildi. Ancak 2 bin 500 kisi, 3 bin kisi en fazla 5 bin kisiyle oynandi. Bana göre o ambiyansta her hafta 10 bin kisiyle oynamamiz lazim" dedi.



Tarik Aksar: "Ciddi emeginin katkisiyla olusan bir durum"

Ümraniyespor Baskani Tarik Aksar ise, "Basari tek basina olmuyor, bu basari tek basina benim basarim degil. Özellikle oyuncularimiza tesekkür ediyorum. En basta onlar olmak üzere herkesin ciddi emeginin katkisiyla olusan bir durum. Çok degerli bir hikaye. Neden degerli? Süper Lig tarihinde ilk defa oldugu için degerli. TFF 1. Lig tarihinin en zor senesinde, çok büyük sehirlerin yaristigi bir ligde 1. haftadan 34. haftaya kadar ilk 2’den hiç çikmadan, kimseyle ugrasmadan, kavga etmeden bir çok eksiklikler hissetsek de elde edilen bu basari çok degerli" diye konustu.

Kaynak: İHA