STSO'dan Yigidolara Otobüs Destegi

Sivas Ticaret ve Sanayi Odasi (STSO) 26 Mayis’ta Istanbul’da oynanacak Türkiye Kupasi Final maçi için taraftarlara otobüs destegi verdi.

Sivasspor taraftar gruplarinin temsilcileri, Sivas Ticaret ve Sanayi Odasini (STSO) ziyaret ederek Baskan Mustafa Eken’e bugüne kadar vermis oldugu destekler nedeniyle tesekkür etti. Taraftarlar Istanbul’da oynanacak kupa finalinin önemine deginerek bu konuda taraftarlarin gidebilmesi konusunda araç destegi istedi. Sivasspor’a her zaman destek verdiklerini ifade eden Sivas TSO Baskani Mustafa Eken, “Istanbul’daki maçin önemini biliyoruz. Bizlerde orada takimimiza tam destek vermek için tribünde olacagiz. Sivasspor’umuzun cefakar, vefakar taraftarlarinin da tribündeki yerlerini alabilmeleri için gerekli destegi bugüne kadar vermis oldugumuz gibi yine verecegiz” dedi.



Eken, Istanbul’daki derneklere çagrida bulundu

Baskan Eken, “Sivasspor’umuz Türkiye Kupasi final maçinda 26 Mayis’ta Istanbul’da Kayserispor ile karsilasacak. Bizde bu maç için taraftarlarimiza gerekli destegi verecegiz. Buradan bir de çagrida bulunmak istiyorum; Istanbul’da yasayan Sivaslilari bu önemli maç için stadyuma davet ediyorum” diye konustu.



Eken ve delegeler, TOBB Genel Kuruluna katildi

Sivas Ticaret ve Sanayi Odasi (STSO) TOBB Delegeleri, online olarak düzenlenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi’nin (TOBB) 78. Genel Kurulu’na katildi.

Sivas TSO Baskan Mustafa Eken, Meclis Baskani Çetin Yildirim, üst kurul delegesi Yilmaz Çetin ile Genel Sekreter Erol Gencer’in katildigi Genel Kurulda oda ve borsalarda görev almis ve hayatini kaybetmis üyeler rahmet ve dua ile anildi.

Baskan Mustafa Eken, TOBB’un ülke için önemine deginerek, “Yasadigimiz zor günlerde is dünyasini temsil eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) tasin altina gövdesini koymustur. Üyelerimizin sorun ve sikintilarinin çözümü için bakanliklarla, Cumhurbaskanimizla görüsmeler yapmistir. Üyelerimizin talepleri karsisinda hizli ve etkin iletisim kurdugumuz TOBB Baskanimiz Rifat Hisarciklioglu’na Sivas is dünyasi adina tesekkür ediyorum. Birligimizin 78. Genel Kurulumuzun hayirlara vesile olmasini diliyorum” dedi.

TOBB Baskani M. Rifat Hisarciklioglu, Genel Kurul sonrasi “81 il ve ilçelerden katilan tüm delegelerimize tesekkür ediyorum. Yapilmasi gereken çok is var! Oda ve Borsalarimizla birlikte üyelerimizin sikintilarini takip etmeye, dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA