Selendi'de Filenin Sultani Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi

19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami ile Gençlik Haftasi kutlamalari dolayisiyla düzenlenen etkinlikte Ilçe Kaymakamligi himayesinde Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü ve Ilçe Milli Egitim Müdürlügü isbirligi ile gerçeklestirilen Liselerarasi Kiz Voleybol Turnuvasinin sampiyonu Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Kiz voleybol takimi oldu.

Puan usulü ile 5 takimin katilimiyla kapali spor salonunda oynanan maçlar sonunda finalde Selendi Anadolu Lisesi ile Selendi Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi karsilasti. Iki takimin taraftarlarinin büyük destek verdigi final maçini kazanan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi kiz voleybol takimi sampiyon olarak filenin sultani oldu. Turnuvanin ikincisi Selendi Anadolu Lisesi, üçüncüsü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, dördüncüsü ise Selendi Imam Hatip Anadolu Lisesi Kiz takimi oldu.

Takimlara kupalari 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayraminda verilecegi ögrenildi. Final maçini Ilçe Kaymakami Ali Yildirim, Belediye Baskan Yardimcisi Askin Akkoç, Ilçe Milli Egitim Müdürü Ahmet Atasman, Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Sait Bozer, Ilçe Emniyet Amir vekili Hakki Korhan Inci, Okul Müdürleri, ögretmenler katildi.

Kaynak: İHA