Samsunspor - Istanbulspor Maçinin Ardindan

SAMSUN – Spor Toto 1. Lig’in 37. haftasinda oynanan Samsunspor – Istanbulspor maçinin ardindan iki takimin teknik direktörleri karsilasmayi degerlendirdi.

Spor Toto 1. Lig’in 37. haftasinda Samsunspor sahasinda karsilastigi Istanbulspor ile 0-0 berabere kaldi. Maçin ardindan Samsunspor Teknik Sorumlusu Yücel Uyar ve Istanbulspor Teknik Sorumlusu Mehmet Hüseyin Dalgiç mücadeleyi degerlendirdi. Samsunspor Teknik Sorumlusu Yücel Uyar, forma sansi bulan bazi genç futbolculara taraftarlarin sabir göstermedigini belirterek, "Buraya kazanan bir takimin hocasi olarak gelmek isterdim ama olmadi. Oyunu degerlendirirsek, 20 maçin üzerinde oynamis 7 oyuncudan eksik olarak sahaya çiktik. Sahaya çikan futbolcular elinden gelenin iyisini yaptilar. Bazi oyunculara sabir gösterilmiyor. Ben bile rahatsiz oldum. Samsun’da bu böyle. Memlekette bu yüzden hoca çikmiyor. Kendi çocuklarimiza kredi az. Bekledigimiz bir oyundu. Istanbulspor bu ligin iyi takimi. Her sene hemen hemen ayni kadro ile oynuyorlar. Onlari oynatmamak istedik. Bugünkü iyi tarafimiz gol yememekti. Atamama durumumuz devam etti ama gol yemedik. Birkaç net pozisyonu degerlendiremedik. Lig bitti. Büyük marka ve futbol sehirleri düstü. Onlarin düsmesine üzüldük. Samsunspor’un çikamamasi da üzüntü verici. Bunlardan ders alacagiz" seklinde konustu.



Mehmet Hüseyin Dalgiç: "Play-offta karsilasacagimiz takim bizim için fark etmiyor"

Ligin bittigini ve play-off rakiplerini beklemeye geçtiklerini belirten Mehmet Hüseyin Dalgiç, "Samsunspor ile ligin sonuna dogru oynadigimiz maç berabere bitti. Bizim için play-off hazirligi niteligindeydi. Baktigimiz sonuçlara göre play-off ve düsenler belli oldu. Bundan sonraki maçla rakibimizi bekliyoruz. Samsunspor gibi bir futbol kentini çocuklugumdan beri bilirim. Samsunspor’u gelecek sene Süper Lig’de görmek isteriz. Bandirmaspor maçindaki sonuca göre gelecek takim bizim için fark etmiyor. Play-offta karsimiza çikacak 3 takim da birbirinden kaliteli takimlar" diye konustu.

Kaynak: İHA