Sampiyonluk Gelince Saçlarini Bordo Maviye Boyatti

Kocaeli’de yasayan 31 yasindaki koyu Trabzonspor taraftari Ünal Demirci, sampiyonluk coskusuyla saçlarini bordo maviye boyatti. Demirci, saçlariyla gittigi yerlerde ilgi odagi oluyor.

Kocaeli’de yasayan koyu Trabzonspor taraftari, saçlarini bordo mavi renklere boyatti. 31 yasindaki Ünal Demirci, saçlarindan dolayi yürüdügü her yerde insanlarin ilgisini toplamaya basladi.

Sampiyonlugun coskusuyla böyle bir degisiklik yapmak istedigini söyleyen Demirci, yüzünü de boyatmayi düsündügünü ama alerjiden çekindigi için yalnizca saçlarina boya yaptigini söyledi.

Simdiye kadar kimsenin tepkisini çekmedigini de dile getiren Demirci, bu anilari kendisine yasattigi için Trabzonspor’a tesekkürlerini iletti.

“Yüzümü de boyatacaktim alerji yapar diye boyatmadim”

Saçini boyatmaya nasil karar verdigini anlatan Ünal Demirci, “38 yil sonra tekrar sampiyon olduk. Aslinda yüzümü de boyatacaktim ama alerji yapar diye boyatmadim. Bir degisiklik olsun istedim. Gidip kuaföre bordo mavi renk olup olmadigini sordum, o da oldugunu söyledi.

Ben de boyattim. Asiri derecede ilgi gördü. Herkes çok begenip fotograf çektirmek istedi” dedi.



“Herkesle fotograf çekilmekten kutlama bile yapamadim”

Sampiyonluk kutlamalarinda saçlarina olan ilginin çok fazla oldugunu anlatan Demirci, “Su ana kadar ters tepki veren olmadi. Hatta Izmit’teki sampiyonluk kutlamasinda da çok fazla fotograf veya video çektirmek isteyen oldu. Istanbul’daki sampiyonluk kutlamasina gittigimde de ayni sekilde oldu. Herkesle fotograf çekilmekten kutlamalari bile dogru düzgün yapamadim. Kutlama yaptigimiz esnada birisi omzuma degdi. Arkama döndügümde bir teyze, ‘Senin yüzünden oglumla tartisiyorum, kavga ediyorum. Senin saçini görüp çok begendi. Ben de boyatmak istiyorum diye tutturdu’ dedi” seklinde konustu.

Sampiyonluk coskusunun içinde hala sürdügünü belirten Demirci, “Su anda bile, hala içimdeki heyecani atamadim. Bu güzel anlari bize yasattigi için Trabzonsporumuzu tebrik ediyoruz. Bazi olaylar da oldu, kutlamalara engel olanlar da oldu. Onlara da buradan sunu demek isterim; bütün takimlar ayni sekilde kutlasin” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA