Recep Yazici Açiklamasi 'Yeni Bir Sezonda Yeni Bir Yapilanmayla 2. Lig'de Mücadele Edecegiz'

Menemenspor Teknik Direktörü Recep Yazici, küme düsmeyi garantiledikleri Gençlerbirligi karsilasmasinin ardindan yaptigi açiklamada yeni bir yapilanmayla gelecek sezonda 2. Lig’de mücadele edeceklerini söyledi.

Spor Toto 1. Lig’in 37. hafta maçinda Menemenspor, konuk ettigi Gençlerbirligi’ne 3-1 maglup olarak son hafta öncesinde matematiksel olarak küme düsmeyi garantiledi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Menemenspor Teknik Direktörü Recep Yazici açiklamalarda bulundu.

Recep Yazici, "Düsen takimlarin belli oldugu bir hafta oldu bugün. Maalesef biz de düsen takimlarin içerisindeyiz. Göreve geleli 3 hafta oldu. Bu süreçte pozitif futbol oynatmaya çalistik, direnmeye çalistik. Bunda basarili oldugumuzu ve futbolcularimin sonuna kadar mücadele ettigini düsünüyorum. Görevde oldugumuz süre içerisinde Menemenspor’a faydali olmaya çalistik. Bundan sonra gelecekle alakali planlar yapacagiz. Futbolda düsmek de sampiyon da olmak var. Ancak mücadele etmek her zaman için çok iyi. Soyunma odasinda futbolcularima tesekkür ettim. Yeni bir sezonda yeni bir yapilanmayla 2. Lig’de mücadele edecegiz. Düsenlere ve sampiyon olanlara basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA