Pasa, Gözünü Antalyaspor'un Yenilmezlik Serisine Dikti

Kasimpasa, Süper Lig’in 37. haftasinda Antalyaspor’u agirlayacak. Sezonun ikinci yarisinda sergiledikleri futbolla begeni kazanan iki ekibin mücadelesine sahne olacak maçta Kasimpasa 3 puan hedefliyor.

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasinda Kasimpasa, yarin saat 19.00’da Antalyaspor’u konuk edecek. Son 9 haftada 7 galibiyet 2 maglubiyet alan Istanbul temsilcisi, ligde son 14 haftadir yenilmez olan Antalya karsisinda galip gelmek istiyor. Lacivert-beyazlilar ligde 14 galibiyet, 8 beraberlik ve 14 maglubiyet ile topladigi 50 puanla 10. sirada yer alirken Antalya temsilcisi 15 galibiyet, 10 beraberlik ve 11 maglubiyet ile aldigi 55 puanla 8. sirada bulunuyor.

Süper Lig’de 22. randevu

Iki ekibin arasindaki 3 maç beraberlikle sonuçlanirken, Süper Lig’de bugüne kadar 21 karsilasma oynandi. Kasimpasa bu maçlarda 3 galibiyet elde ederken, Antalya temsilcisi 11 kez sahadan 3 puanla ayrilmayi bildi. 7 müsabaka ise beraberlik ile sonuçlandi. Söz konusu maçlarda Pasa 26 gol bulurken, konuk ekip 36 kez fileleri havalandirdi. Ligin ilk yarisinda Antalya’da oynanan karsilasma 1-1 beraberlik ile sonuçlanmisti.

Sami Ugurlu ile 19 maçta 12 galibiyet

Süper Lig’de sezonun ikinci yarisiyla birlikte bambaska bir kimlige bürünen Kasimpasa’da Sami Ugurlu farki gözle görülür sekilde hissediliyor. Takimin basina gelmesiyle birlikte ligde alt siralardan hizla uzaklasan Istanbul ekibi istikrarli performansi ile dikkat çekiyor. 44 yasindaki teknik adam lacivert-beyazlilar ile çiktigi 19 lig maçinda 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 maglubiyet elde etti. Ugurlu’nun ögrencileri söz konusu süreçte Karagümrük, Basaksehir, Fenerbahçe ve Trabzonspor’a maglup oldu.

Pasa’da 4 oyuncu ceza sinirinda

Lacivert-beyazlilarda Dogucan Haspolat sari kart cezalisi oldugu için Antalya karsilasmasinda forma giyemeyecek. Öte yandan ev sahibi ekipte Ryan Donk, Ertugrul Taskiran, Umut Bozok ve Florent Hadergjonaj sari kart ceza sinirinda bulunuyor. Söz konusu oyuncular Antalyaspor karsisinda kart görmeleri durumunda ligde bir sonraki hafta oynanacak Altay maçinda forma giyemeyecek.

Mert Güzenge düdük çalacak

Recep Tayyip Erdogan Stadyumu’nda yarin saat 19.00’da baslayacak mücadeleyi Mert Güzenge yönetecek. Güzenge’nin yardimciliklarini Hakan Yemisken ve Selahattin Altay yapacak. Karsilasmanin dördüncü hakemi Onur Özütoprak olacak.

Kaynak: İHA