Osman Nuri Isilar Açiklamasi 'Birkaç Maç Fazla Kazansak Play-Offtaydik'

MKE Ankaragücü galibiyetinin ardindan konusan Boluspor Teknik Sorumlusu Osman Nuri Isilar, “Her maçi kazanmak zorundaydik. 13 galibiyet elde etmis bir Boluspor’un play-off mücadelesi veren takimlarla arasindaki makas 4-5 puan gibi düsük bir sayi. Birkaç maç fazla kazansak play-offtaydik” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 37’nci haftasinda deplasmanda MKE Ankaragücü’nü 2-1 maglup eden Boluspor’da maç sonu gerçeklestirilen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Teknik Sorumlu Osman Nuri Isilar, sunlari dedi:

“Çok zor bir süreç geçirdik. Özellikle son 6 haftada bu sorumlulugu üstlenirken, her maçin ayri bir özelligini oldugunu, kendi içerisinde farkli degerlendirilmesi gerektigini hesabini yaparak basladik. Oynayacagimiz ilk maçi Allah esirgesin kaybettigimiz halde hiçbir maçin önemi kalmayacakti. Her maçi kazanmak zorundaydik. 13 galibiyet elde etmis bir Boluspor’un play-off mücadelesi veren takimlarla arasindaki makas, 4-5 puan gibi düsük bir sayi. Birkaç maç fazla kazansak play-offtaydik. Sahada çok efektif bir oyun gösteremedik. Her yönüyle farkli degerlendirilecek bir maç.”

“Gönül ister ki diger takimlarin taraftarlari da kendi takimlarina bu kadar sahip çiksin”

Ankaragücü taraftarinda övgüyle bahseden Isilar, “Sahanin içindeyken maçi birakip tribünleri takip edesimiz geliyor. Gönül ister ki diger takimlarin taraftarlari da kendi takimlarina bu kadar sahip çiksin. Önümüzdeki hafta oynayacagimiz Altinordu maçinda taraftarimizi da sahaya bekliyoruz. Ligi matematiksel olarak bitirdik ama heyecanimiz bitmedi. Sorumlulugumuzu son maç bitene kadar sürdürecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA