Muzaffer Bilazer Açiklamasi 'Bütün Hakemler Bize Köy Takimi Muamelesi Yapiyor'

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, 2-2 berabere kaldigi Ankara Keçiörengücü maçinin ardindan "Bütün hakemler gelip bize köy takimi muamelesi yapiyor" dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 37. haftasinda Ankara Keçiörengücü ile 2-2 berabere kalan BB Erzurumspor’da Teknik Direktör Muzaffer Bilazer maçin ardindan açiklamalarda bulundu. Bilazer, "Play-off öncesi sahamizdaki son maçti hem galibiyet almak istiyorduk hem de play-off’da birkaç oyuncumuzun performansini yukari çekmek için planlarimiz vardi. Maça da iyi basladik takim olarak iyi mücadele ettik. Skor avantajini yakaladik. 2-0 dan sonra ciddi anlamda geçis firsati yakaladik ama degerlendiremedik. Biraz baski yedik ona verdigimiz karsilik oldukça iyiydi. Sadece burada topa sahip olmakta sikinti yasadik. Play-offta bu tarz durumlarda topa daha çok sahip olmamiz lazim. 2-0’lik maçi 3-0, 4-0 firsatini yakaladik ama geçislerde top kontrollerinde biraz daha ritmimiz düsük paslar yaparak bu firsatlari ilk yari itibariyle kaçirdik. 2-0 üstün olan bir takim iki tane geçis hücumunu yememesi lazimdi. Bu geçislerle 2-2 oldu ondan sonra gereken baskiyi kurduk. Pozisyonlar da yakaladik ama maalesef bunu skora yansitamadik" seklinde konustu.

Sezon basindan beri Erzurumspor’un güçlü bir takim oldugunu ifade eden Bilazer, "Sehir takimi, önemli bir kültürü temsil eden bir camia. Ama burada bütün hakemler gelip bize köy takimi muamelesi yapiyor. Yani öyle penalti ve Mustafa Yumlu’ya çok net bir faul var onu da vermedi ve gol yedik maç 2-2 oluyor. Son haftalarda genelde hakemler kimin neye ihtiyaci varsa o yönde bir takim kararlar verebiliyor. Ama burada bir mücadele var bizim de hedeflerimiz var. Sonuçta bu ligi 3. ya da 4. bitirmenin de bize göre hedefleri var. Bu hakemin isi degil bakalim play-offda karsimiza ne çikacak. Birçok maça tecrübeli hakemler veriliyorken bize genelde bu verilmiyor. Bu sene bu konuda Erzurumspor olarak inanilmaz magduriyetimiz var. Bunu da anlamis degilim” açiklamalarinda bulundu.

Kaynak: İHA