Minik Kramponlarda Sampiyon Burhan Erdayi

Altieylül Belediyesi ile Altieylül Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü’nün ortaklasa düzenledigi Ilkokullar Arasi Minik Kramponlar Futbol Bahar Turnuvasi’nda sampiyon Burhan Erdayi Ilkokulu oldu.

Gençlik Haftasi etkinleri nedeniyle 9-13 Mayis tarihleri arasinda düzenlenen Ilkokullar Arasi Minik Kramponlar Futbol Turnuvasi ile gençleri bir araya getiren Altieylül Belediyesi, Altieylül Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü ile birlikte gençlerin spora tesvik edilmesi ve sosyallesmesi adina anlamli organizasyonlara imza atmaya devam ediyor. Gümüsçesme Mahallesi’ndeki spor tesisi ihtiyacini görerek gençlere yatirim yapan Altieylül Belediyesi, basta gençler ve çocuklar olmak üzere Altieylül sakinleri tarafindan takdir topluyor. Gelecege yatirim olarak görülen projelerin ve faaliyetlerin kaynagi olan Altieylül Belediyesi’nin son olarak düzenledigi Ilkokullar Arasi Minik Kramponlar Futbol Bahar Turnuvasi’nda ise mücadeleci ruhu ile kupayi kaldiran Burhan Erdayi Ilkokulu oldu.

Sampiyonluk için ter döktüler

Burhan Erdayi Ilkokulu ve Hatice Fahriye Eginlioglu Ilkokulu Arasinda Geçen Ilkokullar Arasi Minik Kramponlar Futbol Bahar Turnuvasi final maçinda 4-1’lik sonuç ile sampiyon Burhan Erdayi Ilkokulu olurken Hatice Fahriye Eginlioglu Ilkokulu 2’nci, Kadriye Kemal Gürel Ilkokulu 3’üncü ve Cumhuriyet Ilkokulu 4’üncü oldu. Toplamda 11 takimin mücadele ettigi turnuvada müsabakalarin ardindan en mücadeleci takim Plevne Ilkokulu, en istikrarli takim Fevzi Çakmak Ilkokulu, en eglenceli takim Mehmet Akif Ersoy Ilkokulu, en azimli takim Gaziosmanpasa Ilkokulu, en saygili takim Namik Kemal Ilkokulu, en centilmen takim Hasan Basri Çantay Ilkokulu ve en uyumlu takim da Edip Gürcün Ilkokulu seçildi.

Kaynak: İHA