Mavi Kelebekler Evinde Rakip Tanimiyor

Hentbol Kadinlar Süper Ligi 20. hafta mücadelesinde Tekirdag Spor’u konuk eden Konyaalti Belediyespor, karsilasmadan 35-29’luk skorla galip ayrildi.

Hentbol Kadinlar Süper Ligi’nin 20. haftasinda Konyaalti Belediyespor, evinde Tekirdag Spor ile karsilasti. Maçin ilk düdügünden itibaren oyunda üstünlük kuran Mavi Kelebekler, baskisini bitis düdügüne kadar sürdürdü. Evinde bilegi bükülemeyen Konyaalti Belediyespor ortaya koydugu oyun ile seyircilere keyifli bir maç yasatti. Maçin ilk yarisini 21-15’lik skorla tamamlayan Mavi Kelebekler, maç sonunda 35-29’luk skorla sahadan galip ayrildi. Aldigi galibiyetle ligdeki yerini koruyan Konyaalti Belediyespor, ligde 4. sirada yer aliyor.

Hentbol Kadinlar Türkiye Kupasi’nda Avrupa biletini alan Konyaalti Belediyespor, ligde de mücadelesini sürdürüyor. Birbiri ile uyumlu oyunculardan olusan güçlü bir takim kurduklarini ifade eden Konyaalti Belediye Baskani Semih Esen, hem oynanan oyundan hem de alinan skordan memnun oldugunu dile getirdi. Bu sezon hedeflerinin büyük bir kismina ulastiklarini söyleyen Esen, “Takimimiz tecrübe kazandikça koydugumuz hedefleri asarak yoluna devam ediyor. Bu sezon en çok istedigimiz hedeflerden biri olan Avrupa Kupalarina katilacagiz. Bunun yaninda ligde de mücadelemizi sürdürüyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA