Manisa FK - Tuzlaspor Maçinin Ardindan

Spor Toto 1. Lig’in 37. haftasinda Manisa Futbol Kulübü ile Tuzlaspor arasinda oynanan maçin ardindan iki takimin teknik sorumlulari basin toplantisinda açiklamalarda bulundu.

Spor Toto 1. Lig’in 37. haftasinda Manisa Futbol Kulübü sahasinda karsilastigi Tuzlaspor’u 4-1 maglup etti. Maçin ardindan her iki takimin teknik sorumlulari degerlendirmelerde bulundu. Mücadelenin öneminin farkinda olarak sahaya çiktiklarini aktaran Manisa FK Teknik Sorumlusu Levent Bayraktar, "Ligin bitmesine 1 hafta kaldi. Hafta içi çok iyi çalistik. Düsündüklerimizi sahada yansittik. Bütün oyuncu grubumuza vermis oldugu mücadeleden dolayi tesekkür ediyorum. Iyi bir oyun oynadik. Attigimiz gollerle maçi bitirdik. Manisa Futbol Kulübü çok yeni bir kulüp olmasina ragmen bu yil ligde iyi bir is çikardi. Ligin genel degerlendirmesini yapacak olursak eger Manisa FK, ilk defa 1. Lig’de yer almasina ragmen çok basarili bir sezon geçirmistir. Kirilma anlarinda, önemli maçlari 3 puanla bitirseydik su an play-off grubu içerisinde yer alacaktik. Manisa FK’nin hedefleri çok büyük. Önümüzdeki yillarda Manisa FK’yi herkes çok iyi yerlerde görecek" diye konustu.



Tuzlaspor cephesi

Maça çikmadan önce play-off umutlari oldugundan söz ederek konusmasina baslayan Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Gökay Kavalci, "Bu maça çikmadan önce play-off umudumuz vardi. Bunu düsünerek geldik. Bir kulagimiz da Eyüpspor-Kocaeli maçindaydi. Erken bir gol yedik, oyun planimiz degisti. Daha sonra golü bulduk, beraberligi yakaladik ancak istedigimiz oyunu sahaya yansitamadik. Manisa FK, daha istek ve arzuluydu. Biz bu tempoyu yakalayamadik. Manisa FK hak ettigi bir galibiyet aldi. Kendilerini tebrik ediyorum. Bizim de haftaya son maçimiz var. Play-off iddiamiz kalmadi" dedi.

Kaynak: İHA