Ibrahim Üzülmez Açiklamasi 'Play-Off Için Kendimizi Gelistirmemiz Gerekiyor'

Kocaelispor karsisinda 2-1 kazanan Eyüpspor’da Teknik Direktör Ibrahim Üzülmez maçin ardindan konustu. Play-Off için kendilerini daha da gelistirmeleri gerektigini söyleyen Üzülmez, küme düsen Kocaelispor için de "Ben Kocaeli çocuguyum ama orda deger görmedim" ifadelerini kullandi.

Kocaelispor’u sahasinda 2-1 maglup ederek 1. Lig’i Play-Off hattinda bitirmeyi garantileyen Eyüpspor’da Teknik Direktör Ibrahim Üzülmez, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Iki takim için de önemli bir maç oldugunu söyleyen Üzülmez, "3 günlük süre içinde Kocaelispor’u analiz etmeye çalistik. Bizim için de önemli bir maçti. Hizli hücumda lehimize pozisyonlar olacagini düsünmüstük. Ogulcan’la, Cenk Ahmet’le ilk bölümde yakaladigimiz pozisyonlar yakaladik ve 2 gol bulduk. Ikinci yarida riskleri göze alan bir rakip vardi. Bizde de fiziksel anlamda problemler oldu ve rakibe pozisyonlar verdik. Kaliteli oyuncularimiz var. Hücumda önemli oyunculara sahibiz. Ama ikinci yaridaki düsüsü de irdelememiz gerekiyor. Buradaki tempoyu ve pas trafigini arttirmamiz gerekiyor. Kocaelispor can havliyle oynadi. Onlar için de sikintili bir durum ve bu haftalar sikintili haftalar. Ben de Play-Off’a kaldigimi için mutluyum. Eksiklerimizi tamamlayip, Play-Off ‘a hazirlanacagiz. Biraz daha kendimizi iyilestirmemiz gerekiyor. Bugün önemli bir galibiyetti ve bu düsünceyle ilerlememiz gerekiyor" ifadelerini kullandi.

“Kocaeli çocuguyum ama Kocaeli’de deger görmedim”

Küme düsen Kocaelispor’un durumuna çok üzüldügünü de sözlerine ekleyen Ibrahim Üzülmez, "Benim yegenlerim var, yegenlerimin de Kocaeli’de üzüntülerini biliyorum. Ben Izmit çocuguyum, Istanbul’da kazandiklarimizi Kocaeli’de yatirim olarak kullandik ama orada deger görmedik. Kocaeli’de 4 kez hoca degisti, bir kez bile yüzümüze bakmadilar. Telefon da bekledik. Büyükler nasil düsünce içindeydi bilmiyorum. Sakaryaspor’da ve baska takimlarda herkes kendi çocuguna sahip çikar ama Kocaeli’de bu olmadi. Ben iyi bir Kocaeliliyim. Bu devam ettikçe biz de duygusallasacagiz. En azindan bir telefon açip da bizim de görüslerimizi alabilirlerdi. Ama onlar daha iyi biliyorlardir. Futbolculuk döneminde de hiç deger görmedik. Ayni düsünceler içinde su anda da görmedik. Benim yardimcim da Kocaelili. Yaptiklari yanlislari da dile getirmeye çalistik ama bilmiyorum, belki onlar daha tecrübelidir, daha iyi biliyordur" diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA