Hüseyin Eroglu Açiklamasi 'Aslolan Kazanmakti'

Balikesirspor’u maglup ettikleri maçin ardindan konusan Altinordu’nun teknik direktörü Hüseyin Eroglu, kolay gibi görünen bir maçi kazandiklarini ifade ederek, “Üzücü 2 tane penalti kaçirdik. Aslolan kazanmakti” seklinde konustu.

Spor Toto 1. Lig’in 37. haftasinda Balikesirspor’u konuk eden Altinordu, rakibini 2-1 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Altinordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu, geçen sezon play-off finali oynadiklarini hatirlatarak, “Bu sezon, bizim için çok anlamliydi. Lige iyi baslangiç yapamadik. Ikinci yariya 7 maglubiyetle basladik. Herkesin, ‘Altinordu artik düstü’ dedigi haftalar yasandi ama her yil 10, 9 8 maçlik galibiyet serileri yakaliyorduk. Bu sezon da yakalayacagimizi söylüyordum. Bu kimseye inandirici gelmiyordu ama oyuncularimla beraber kenetlendik. Onlara güvendik ve bu isi basaracagimizi zaten söylemistim. Bir galibiyetin bize getirisi çok olacakti. Menemen maçi ile baslayan atesimiz suana kadar geldi” dedi.

Ligde çok zor maçlar kazandiklarini savunan Eroglu, “Deplasmanda sampiyon olan takimlari yendik. Bu maç çok kolay görünebilen bir maçti ama bu maçlarin çok zor oldugunu oyuncularima söyledim. Çok genç ve dinamik bir ekip olduklari için stres yapmamamiz gerektigini oyuncularimi anlattim. Ilk yari rakibe baskimizi hissettiremedik. Gol yedikten sonra da biraz telas yaptik. Ikinci yari hamle yaptik. Ahmet Dereli, belki fiziksel anlamda hazir degil ama bitiricilik anlaminda bize katki saglayacagini biliyorduk. Bu degisikliklerle skoru lehimize çevirdik. Rakip, kalemize gelse de gol yemedik. Üzücü 2 tane penalti kaçirdik. Asil olan kazanmakti” diye konustu.

Kaynak: İHA