Hikmet Karaman Açiklamasi 'Final Için Bütünlesmemiz Gerekiyor'

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasinda Yeni Malatyaspor’u 3-0 maglup eden Kayserispor’da gözler Türkiye Kupasi Finaline çevrildi. Maç sonu düzenlenen basin toplantisinda konusan Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Buralara kadar gelmek ve kupa finalini de oynayip sehrimize bir kez daha mutlulugu tattirmak istiyoruz. Bunun için de sehir olarak bütünlesmemiz gerekiyor" dedi.

Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Teknik Direktör Hikmet Karaman, 3 puan aldiklari için mutlu olduklarini kaydederek, "Ligdeki son evimizde oynadigimiz maçi 3 puanla kapattigimiz için mutluyuz. Tabi bir maç daha var, onu deplasmanda oynayacagiz. Bugünkü maçta daha farkli altyapidan gelen oyuncularla oynamayi çok isterdim. Fakat önümüzde bir final maçi var. Bu final maçindaki süreç çok önemli. Hem kupayi düsünüyoruz hem bazi oyuncularimizi dinlendirerek diger oyuncularimizin maç pratigini kondisyonunu gelistirerek bir kadro olusturuyoruz. Bugün de genç oyuncularimiz görev aldi" seklinde konustu.



"Sehrimize mutlulugu tattirmak istiyoruz"

Ziraat Türkiye Kupasi’nda Sivasspor ile karsilasacaklarini ve Kayseri’ye bir kez daha mutlulugu tattirmak istediklerini dile getiren Karaman, "Kupa maçi için oyuncularimizla iletisim halindeyiz. Bir maç daha var, rakibimizi seyredecegiz. Oyuncularimiza, taraftarimiza, Berna Baskanima tesekkür ederim. Buralara kadar gelmek ve kupa finalini de oynayip sehrimize bir kez daha mutlulugu tattirmak istiyoruz. Bunun için de sehir olarak bütünlesmemiz gerekiyor" diye konustu.

Kaynak: İHA