Geleneksel Turnuva Kadin Sporcularin Katilimiyla Renk Kazandi

Denizli Il Tarim ve Orman Müdürlügü tarafindan 3’üncüsü düzenlenen geleneksel Bahar Futbol Turnuvasi, sube ve ilçe müdürlüklerinin katilimiyla düzenlendi. Kurum çalisanlari arasinda paylasim, sevgi, hosgörü ve diyalogun gelistirilmesi amaciyla yapilan turnuvada kiyasiya mücadele edildi.



Turnuvaya, il müdür yardimcilari ve sube müdürleri ile birlikte kurum çalisanlari da yogun ilgi gösterdi. Ilk 15 dakikasinda il ve ilçe müdürlüklerinde görevli kadin sporcularin yer aldigi maçta eglence dolu dakikalar yasandi. Gida ve Yem Subesi personeli Tugba Atis Karaduman ve Pamukkale Ilçe Müdürlügü personelleri Veteriner Hekim Dilek Taçkan Acar ve Gida Teknikeri Demet Köroglu, “Biz bu turnuvada kadinlarin da futbolda bir yeri oldugunu göstermek için buradayiz. Daha önce seyirci olarak geldigimiz maçlara bu sefer oyuncu olarak geldik bize bu firsati verdikleri için çok mutluyuz. Denizli Il Tarim ve Orman Müdürlügü olarak bu futbol turnuvasinda kadinlar olarak yer almaktan gurur duyuyoruz. Tesekkür ederiz” dedi.



“Bu turnuva 19 Haziran tarihine kadar devam edecek”

PAÜ Hali Saha tesislerinde ilk maçlari yapilan turnuva ile ilgili açiklamalarda bulunan Il Müdürü Çinar, “Biliyorsunuz bizim teskilatlarimiz, ilçe müdürlüklerimiz ve sube müdürlüklerimiz yogun bir sekilde çalismaktadirlar. Bu çalisma temposu içerisinde ilçe teskilatlarimiz ve il müdürlüklerimizdeki çalisan arkadaslarimiz arasinda bir motivasyon ve kaynasma olmasi açisindan bir futbol turnuvasi tertipledik. Bu turnuva 19 Haziran tarihine kadar devam edecek. Eleme usulü ile yapilan bu turnuvanin birincisi, ikinci ve üçüncülerine ödüller verecegiz. Bu gün de bayan arkadaslarimizi sahada görmek çok güzel bir sey, bayanlarin her seyin üstesinden gelecegine inaniyorum arkadaslarimizin moral ve motivasyonlarini yükseltmeyi ayni zamanda çalisanlarimiz arasinda kaynasmayi saglamak hedefindeyiz” diye konustu.

Kaynak: İHA