Cihat Arslan Açiklamasi 'Ayakkabi Yüzünden Tartisma Çikti'

Spor Toto süper Lig’in 37. haftasinda deplasmanda Kayserispor’a 3-0 maglup olan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan maç sonu düzenlenen basin toplantisinda "Kerem’in ayakkabisi yokmus, ilk defa duydum. Ayakkabi için tartisma çikti. Maalesef ona Philip’in ayakkabisini verdiler. Philip ’ben neyle oynayacagim?’ dedi. Ayakkabisi olanla olmayanlarin maçiydi" dedi.

3-0’lik Kayserispor maglubiyetinin ardindan basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan gençlere yatirim yaptiklarini ifade ederek, "Çok genç bir takimimiz var. Süper Lig’i 19.9 yas ortalamasiyla oynuyoruz. Kolay bir sey degil. Kayseri seyircisi, kendi çocuklari girdigi zaman çok coskulandi. Biz gençlerimize yatirim yapiyoruz. Çünkü sözlesmesini fesheden, giden oyunculari var. Bu sayi 12’yi buldu. Genelde gençlerle mücadele ediyoruz. Tecrübelileri de elimizde tutmaya çalisiyoruz. Zor bir süreç. Iki tane duran toptan gol yedik. Biz de pozisyona girdik. Kayserispor kazanabilirdi ve kazandi" seklinde konustu.



"Kerem’in ayakkabisi yokmus, ayakkabi için tartisma çikti"

Maç öncesi takim isinmaya çikarken Kerem’in ayakkabisinin olmadigini ögrendigini söyleyen Arslan, ayakkabi için tartisma çiktigini ifade etti.

’Ayakkabisi olanla olmayanlarin maçiydi’ diyen Arslan konusmasini söyle sürdürdü:

"Takim isinmaya çikarken Gaston Campi ile Philip Awuku Gameli’yi istedim yanima, tahtada bir seyler izletecegim. O sirada Philip ile Bugra’nin arasinda bir gerginlik oldu. ’Ne oluyor’ dedim. ’Hocam, Kerem’in ayakkabisi yok’ dediler. Kerem’in ayakkabisi yokmus, ilk defa duydum. Ayakkabi için tartisma çikti. Maalesef ona Philip’in ayakkabisini verdiler. Philip ’ben neyle oynayacagim?’ dedi.

Ayakkabisi olanla olmayanlarin maçiydi. Sonra diyorlar ki ’genç kazan’ günün özeti buydu."

Kaynak: İHA