Basaksehir'de Hedef 3 Puan

Basaksehir, Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasinda Giresunspor’a konuk olacak. Ligde son 6 haftadir maglup olmayan Boz Baykuslar, Giresun deplasmanindan 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasinda Medipol Basaksehir, GZT Giresunspor’a konuk olacak. Avrupa kupalarina katilma yarisinda olan Basaksehir, ligde 18 galibiyet, 7 beraberlik ve 11 maglubiyet ile topladigi 61 puanla 4. sirada yer alirken, ligde kalma mücadelesini kazanan ev sahibi Giresunspor ise 12 galibiyet, 8 beraberlik ve 16 maglubiyet ile aldigi 44 puanla 14. sirada bulunuyor.

Süper Lig’de 2. randevu

Iki ekip ligde daha önce sadece bir kez karsi karsiya geldi. Sezonun ilk yarisinda Basaksehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan müsabakayi turuncu-lacivertliler 3-1 kazanmayi bildi.

5 oyuncu ceza sinirinda

Basaksehir’de zorlu Giresun deplasmani öncesi 5 oyuncu sari kart sinirinda bulunuyor. Tolga Cigerci, Alexandru Epureanu, Hasan Ali Kaldirim, Fredrik Gulbrandsen ve Salih Uçan Giresunspor karsisinda kart görmeleri durumunda ligin son haftasinda oynanacak Trabzonspor karsisinda forma giyemeyecek.

Düdük Tugay Kaan Numanoglu’nda

Giresunspor’un ev sahipliginde yarin saat 19.00’da oynanacak müsabakayi Tugay Kaan Numanoglu yönetecek. Numanoglu’na Kamil Çetin ve Gökhan Barcin eslik edecek. Karsilasmanin dördüncü hakemi Muhammet Ali Meteoglu olacak.

Kaynak: İHA