Azerbaycan'daki Yarislara Sakaryali Kano Sporculari Damga Vurdu

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Kano sporculari, Milli Takim bünyesinde katildiklari Uluslararasi Baskanlik Kupasi Durgun su Kano Yarislari’nda çesitli dallarda birincilik elde etti. Azerbaycan’in Karabag Sugovushan bölgesinde düzenlenen yarislarda sporcularimiz kiyasiya mücadele etti.

Haydar Aliyev’in 99. Yil Dönümü anisina Azerbaycan’in Karabag Sugovushan bölgesinde düzenlenen yarislara, Sakarya Büyüksehir Belediyesi Kano sporculari damga vurdu. 5 ülkeden 55 sporcunun katildigi Uluslararasi Baskanlik Kupasi Durgun su Kano Yarislari kiyasiya bir mücadeleye sahne oldu. Türkiye Kano Milli Takimi bünyesinde yarismalara katilan Büyüksehir sporcularimiz Idris Sentürk ve Taha Erkam Usta, K1 500 metre ve K1 200 metre yarislarinda birincilik elde etti.

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Baskanliginca yapilan açiklamada, “Azerbaycan’in Karabag bölgesinde gerçeklestirilen yarislarda sehrimizi en iyi sekilde temsil eden sporcularimizi kutluyoruz. Özellikle 30 yil sonra isgalden kurtarilan Karabag topraklarinda böyle bir basari elde etmek bizleri ziyadesiyle gururlandirmistir. Sporun ve sporcunun her zaman yaninda olan Büyüksehir belediyemiz, bundan sonraki süreçte de birçok dalda sporcu yetistirmeye gayret gösterecektir” denildi.

Kaynak: İHA