Alaettin Hikmet Isik Açiklamasi 'Futbolu Çirkinlestirmeden, 90 Dakika Boyunca Mücadele Ettik'

Altinordu’ya maglup olduklari maçin ardindan konusan Balikesirspor’un teknik direktörü Alaettin Hikmet Isik, futbolu çirkinlestirmeden 90 dakika boyunca mücadele ettiklerini söyledi.

Spor Toto 1. Lig’in 37. haftasinda deplasmanda Altinordu’ya konuk olan Balikesirspor, rakibine 2-1 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Balikesirspor Teknik Direktörü Alaettin Hikmet Isik, Altinordu’yu ligde kaldiklari için tebrik ederek, “Sahaya sürdüm ilk 11’de 9 genç ve yetenekli arkadasimiz vardi. Futbol kurallari içerisinde, futbol neyi gerektiriyorsa, futbolu çirkinlestirmeden 90 dakika boyunca mücadele ettigimize inaniyorum. Izmirli taraftarlarin da alkislariyla bunu hak ettigimize inaniyorum. Kalecimiz Yigithan’a ayri bir parantez açmak istiyorum. Bu arkadasimiz, saniyorum Ümit Milli Takim’a çagirilacak. Diger kalecimiz Yasin de çagirilacak. Bu arkadaslarimiz gece gündüz çalistiklarini 90 dakika boyunca hissettiriyorlar. Bugün Yigithan, 2 penalti kurtardi” dedi.

1. Lig’de hiçbir çalistiricinin 18-19 yas grubunda futbolculari sahaya sürmeye cesaret edemedigini savunan Isik, “Biz önümüzdeki sezonun da planlamasini yapiyoruz. Her kulübün bir alt yapisi var. Altinordu, bunun en güzel örnegi. Bunu tüm Türkiye biliyor. Bizler de Balikesirspor olarak genç yeteneklerimizi Türk futboluna kazandirmak için elimizden gelen her türlü mücadeleyi verecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA