Volkan Demirel Açiklamasi 'Fenerbahçe Ile Rakip Olacagim Için Çok Heyecanliyim'

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, Pazar günü oynayacaklari Fenerbahçe maçi ile ilgili Kadiköy’de Fenerbahçe’ye rakip olacagi için çok heyecanli oldugunu söyledi. Genç teknik adam, Karagümrük ile hedefinin ise Avrupa kupalari oldugunu ifade etti.

Uzun yillar Fenerbahçe formasi giyen ve sari-lacivertli kulübün efsane oyunculari arasina adini yazdiran Volkan Demirel, Mugla’nin Bodrum ilçesinde ortagi oldugu restoranin sezon açilisina esi Zeynep Demirel ile katildi.



“Çok heyecanliyim”

Açilista basin mensuplarinin sorularini yanitlayan Demirel, Kadiköy’de Fenerbahçe’ye rakip olacagi için çok heyecanli oldugunu dile getirerek, sunlari söyledi:

“Evet, hafta sonu maç için heyecanliyiz. Benim dogdugum büyüdügüm Fenerbahçeli Volkan olarak, benim Fenerbahçeli Volkan olmama sebebiyet veren bir camiaya karsi ilk defa rakip olacagim. Daha dogrusu ikinci kez rakip olacagim ama kendi büyüdügüm evimde rakip olacagim. Insallah hem onlar adina hem de bizim adimiza güzel bir maç olur.”

Önümüzdeki sezon hedef Avrupa kupalarina gitmek

Fatih Karagümrük ile hedeflerini de açiklayan Demirel, “Her zaman söylüyorum, Sayin baskanima çok tesekkür etmek istiyorum, bu firsati bana verdigi için. Bu firsati ben de elimden geldigi kadariyla bana yakisan sekilde, yakisir bir sekilde yapmaya çalisiyorum. Oyuncularla, oyuncu arkadaslarimizla çok iyi bir iliskimiz var. Bu iliski dogrultusunda da sonuçlari almaya basladik. Insallah ilerleyen günlerde hedeflerimiz var. Bu hedeflerimize belki bu sene biraz daha elimizde olmayan sebepler var ama önümüzdeki sene hedefledigimiz yerlere dogru ilerleyecegiz. Çok benimsedigim, çok sevdigim bir yerdeyim su an ve burada olmaktan da çok mutluluk duyuyorum. Insallah uzun vadede basarili olarak, basari derken belki bir Avrupa kupasi yolunda gidebilme veya Türkiye liginde ilk 3, ilk 4 hedefi koyarak yolumuza ilerleyen günlerde devam etmek istiyorum” diye konustu.



“3 gün boyunca festival tadinda misafirlerimizi agirlayacagiz”

Bodrum’da ortagi oldugu restoran ile ilgili de konusan Volkan Demirel, “Adnan Babos’la çok geçmise dayanan bir iliskimiz var. Onun da restoran projesi olunca ben de katilmak istedim. Bodrum benim için çok önemli bir yer. Hayatimda çok büyük bir önemi var. Ilk buraya geldigimde 7 yasinda Bodrum’un klasik eski cip modellerinde gezmeyi çok severdim. Onlari bilerek buralara geldim. Bodrum’u severek, yasayarak tanidim. O yüzden böyle bir proje olunca Babus’la beraber projenin içinde olmak istedim. Geçen sene açtigimiz bir yer, bu sene biraz daha yerimizi kullanisli hale getirdik. 3 gün boyunca festival tadinda misafirlerimizi agirlayacagiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA